Aansluiten bij het bedrijfsproces met BPM Software

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Verlonen is een vak op zich, met als laatste stap het boeken van de loonjournaalposten in de diverse administraties. Deze laatste handeling kan volledig geautomatiseerd worden. Met een juiste inrichting in Loket.nl, heeft BPM Software voldoende informatie om de boekingen geautomatiseerd te maken. De software kijkt zelf in Loket.nl, ziet toevoegingen en zelfs wijzigingen, en zorgt voor de juiste boeking. Je boekhoudkundige werkzaamheden worden dus vanaf het verlonen in Loket.nl volledig uit handen genomen.

Minder tijd en inspanning, maar nog steeds de volledige controle

Nadat je de salarisverwerking hebt verzorgd, zullen de bijbehorende loonjournaalposten in de afzonderlijke administraties verwerkt moeten worden. Met BPM Software is het mogelijk om deze loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. Hierdoor bespaar je flink wat tijd en is de kwaliteit altijd 100% gelijk aan de kwaliteit van de loonjournaalpost. Het handmatig inboeken van loonjournaalposten is hiermee verleden tijd en de boeking is direct na de verloningen beschikbaar in de administraties. Daarnaast zijn allerlei controles en rapportages te automatiseren. Zo heb je de volledige controle over het proces en kost het je minder inspanning.

Verbinden van softwareoplossingen

BPM Software is specialist in het verbinden van softwareoplossingen, op financieel en logistiek gebied. Met standaard software, kunnen processen op maat worden ingeregeld. Dit varieert van webshop-koppelingen tot EDI-integraties, en van boeken journaalposten tot slimme controles en rapportages. Alles door middel van inrichten van processen i.p.v. maken van maatwerk. BPM Software koppelt Loket.nl met Afas, E-boekhouden, Exact Globe, Exact Synergie en Unit4.

BPM Software werkt samen met ongeveer 50 door haar gecertificeerde consultants om de kennis over BPM Server samen met de kennis over de (boekhoud)software maximaal in te zetten voor een efficiënter werkproces bij de eindklanten.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.