Ervaringen van accountantskantoren met Loket.nl

Wat onze klanten zeggen over Loket.nl

“Loket.nl past perfect binnen onze online dienstverleningsstrategie waarbij klanten zelf onze processen kunnen volgen en we informatie delen”, stelt Fou-Khan Tsang, lid van de hoofddirectie van Alfa. “Onze klanten verwachten niet alleen een online loonstrook of het invoeren van mutaties, maar ook een brede HRM-dienstverlening dat door een volwaardig portaal wordt ondersteund.”

Fou-Khan Tsang – voorzitter Raad van Bestuur
Alfa Accountants en Adviseurs

 • marcel-van-dartel-abab
  Marcel van Dartel
  Directeur ABAB Salaris- en Personeelsdiensten
“Onze klanten zijn allemaal onder de indruk van deze gebruiksvriendelijke applicatie van hoge kwaliteit. Net als wij! Loket.nl werkt veilig, snel en geeft prima technische ondersteuning. Bovendien hebben wij nu meer tijd voor advies.”
 • jacco-oudhof-kpmg
  Jacco Oudhof
“Loket.nl beloofde ons veel en heeft alles waargemaakt. Vooral de betrouwbaarheid van de volledig webbased applicatie, de technische mogelijkheden en de koppelingen met onze geavanceerde systemen zijn essentieel.”
 • rik-dekkers-kroese-wevers
  Rik Dekkers
  Salarisadministrateur KroeseWevers
“Loket.nl is meer dan een leverancier van een applicatie, dat werd mij meteen duidelijk. Een accountmanager van Loket.nl heeft ons bijvoorbeeld ondersteund bij de eerste introductie van de applicatie bij enkele klanten van ons.”
 • oers
  Jurgen Steens
  Teamcoördinator en applicatiebeheerder Van Oers Accountancy & Advies
“Onze klanten zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van Loket.nl, zoals de Employee Self Service en de interessante HRM-modules. Binnen een half jaar zijn 80 klanten online gaan werken!“
 • andy-karsseboom-bdo
  Andy Karsseboom
  Manager Servicedesk BDO Online Personeel BDO Wognum
“Toen wij in 2006 begonnen met Loket.nl, verwerkten we maandelijks 55.000 loonstroken. Nu zijn we hard op weg naar de 100.000! Met minder mensen doen wij meer, ook voor grotere klanten. Dat is voor ons een flinke efficiencywinst.”
 • wim-stuij-hoek-blok
  Wim Stuij
  Algemeen directeur Hoek en Blok
“Onze dienstverlening verschuift naar een complete online HRM-oplossing. Door de koppeling van Loket.nl met Absentiemanager voeren we nu een actief preventief verzuimbeleid. Straks gevolgd door digitale personeelsdossiers.”
De kracht van samenwerken
Met Loket.nl kies je voor veel meer dan een oplossing voor je personeels- en salarisadministratie. Onze uitdaging begint na de implementatie en ligt in het optimaal benutten van de mogelijkheden, zowel intern als extern. Wij denken met je mee, denken zelfs een stap vooruit.
Meer weten over onze applicaties