Vandaag, 2 november 2020, start Arnold Barendrecht als nieuwe directeur Loket.nl bij Van Spaendonck. Met deze benoeming wil Van Spaendonck de volgende groeifase van Loket.nl in.

“Wij zijn ongelofelijk trots op de groei die Loket.nl in afgelopen jaren heeft gemaakt. In ruim 10 jaar tijd heeft Loket.nl een positie verworven als marktleider op het gebied van online HR en salarisadministratie voor het MKB, van een paar honderd ondernemers naar ruim 130.000 ondernemers. Die maandelijks zelf of via hun accountantskantoor hun HR en salarisadministratie online verwerken in de applicatie. Met de aanstelling van Arnold geven we aan te willen blijven groeien en toegevoegde waarde te blijven leveren aan alle gebruikers van Loket.nl”, aldus Jeroen de Heer, directievoorzitter van Spaendonck.

Arnold Barendrecht

Arnold heeft Van Spaendonck leren kennen als een ambitieuze organisatie, waarbij Loket.nl een belangrijke rol vervult richting het MKB. “Van Spaendonck is een organisatie die al ruim 100 jaar een bijdrage levert aan succesvol ondernemerschap in het MKB. In het partnership tussen Loket.nl en de accountantskantoren zie ik veel kansen om het MKB gezamenlijk nog beter te ondersteunen. Met mijn achtergrond in IT en intermediaire distributie begrijp ik de positie van Loket.nl en de toegevoegde waarde van de accountants”, aldus Arnold.

Van Spaendonck is een organisatie die continue innoveert en groeit met als doel ondernemers in het MKB te ontzorgen en ondersteunen op weg naar hun eigen succes. De ervaring die Arnold heeft, is dan ook van toegevoegde waarde voor Loket.nl en Van Spaendonck om stappen te maken met het vergroten van de naamsbekendheid en het optimaliseren van de klantfocus om langs die as de groeidoelstelling te realiseren. Arnold: “In een snel veranderende markt is het van belang om de klant en de distributie centraal te stellen. Je bouwt daarmee verder aan de innovatie en betrouwbaarheid van Loket.nl als onderdeel van Van Spaendonck”.

Arnold Barendrecht heeft zowel in Nederland als internationaal ervaring opgedaan bij verschillende organisaties in IT en advies. Hierbij heeft hij altijd rollen vervuld op het snijvlak van marketing, communicatie en sales. In de afgelopen 12,5 jaar heeft Arnold verschillende rollen als commercieel directeur gehad bij Delta Lloyd, van Ameyde en CCS.