Breng Loket.nl eenvoudig onder de aandacht

 In Accountancy, Salarisadministratie, Verbinden

Wij helpen onze klanten graag met het uitbreiden van hun huidige dienstverlening en het binnenhalen van nieuwe MKB-klanten op het gebied van online salaris en personeel. Daartoe ontwikkelen wij producten en diensten die kosten besparen, tijdwinst opleveren en aantrekkelijk werkgeverschap bevorderen. Producten en diensten die gericht zijn op de factor mens en werk; die accountants, werkgevers en werknemers verbinden.

Om die uitbreiding en groei als accountant te verwezenlijken bieden wij onder andere commerciële ondersteuning in de vorm van brochures, advertenties en video’s. Wij proberen deze materialen zoveel mogelijk te personaliseren, zodat het een uiting wordt van het kantoor.

Brochure voor online salaris en personeel

Zo bieden wij klanten onderstaande online brochure aan met daarin vier enthousiaste gebruikers van Loket.nl aan het woord over online salaris en personeel.

Promotievideo’s

Ook kunnen wij diverse video’s personaliseren met bijpassende flyers, waarmee je op eenvoudige wijze bestaande of nieuwe producten onder de aandacht kunt brengen. Onderstaand twee voorbeelden van video’s.

Naast bovengenoemde voorbeelden hebben wij nog meer materiaal, die je ondersteunen de huidige dienstverlening uit te breiden of nieuwe klanten te maken.

Leave a Comment