De familie breidt zich uit met de Werkgeverloket app

 In Loket.nl, Nieuws, Salarisadministratie


beeld2

De opmars van internettoepassingen zet dit jaar weer door. Ondernemers hebben steeds meer de behoefte aan oplossingen die hen snel voorzien van belangrijke informatie. Daarom introduceren wij – in navolging op de Werknemerloket app – de Werkgeverloket app.

Met deze gratis app hebben ondernemers overal en altijd inzicht in de loonstroken, loonstaten en signalen. Ook kunnen ze eenvoudig een verlof aanvraag goedkeuren of afwijzen.

Op dit moment is de werkgever app beschikbaar voor iOS. In de loop van dit jaar komt ook een versie voor andere platforms.

Download - Werkgeverloket app

Showing 4 comments
 • Mark Houdijk
  Beantwoorden

  Ziet er goed uit, nu alleen nog een mogelijkheid om loonaangiftes/verlofaanvragen te accorderen en hij is compleet.

 • Samir Limam
  Beantwoorden

  Helemaal top dat er inmiddels een werkgeversapp is gerealiseerd. Hopelijk komt de app voor Android snel zodat zo goed als al onze klanten er gebruik van kunnen maken.
  Heel veel van onze klanten loggen tot op heden online in om de gegevens te raadplegen, verwerken e.d. De mogelijkheden die ze vooral gebruiken zijn het ophalen van de loonstroken en loonaangifte. In de werkgeversapp is de functie van de loonaangifte (nog) niet meegenomen. Is hiervoor een reden?

 • loketpuntnl
  loketpuntnl
  Beantwoorden

  De mogelijkheid voor het accorderen van loonaangifte wordt in een latere versie zeker opgeleverd. Het goedkeuren of afwijzen van verlof is mogelijk in deze versie.

  Aan de Android versie wordt de komende periode gewerkt!

 • Sint Salarius
  Beantwoorden

  Dit is echt een leuke app en gaat alles in ider geval een stuk makkelijker maken voor mij, werkgever zijnde. Ik vind die hele salarisadministratie maar een hoop gedoe dus zulke nieuwtjes zijn super spannend.

Leave a Comment