HLB: ‘HRM-functionaliteiten Loket.nl bieden nog meer mogelijkheden voor onze klanten’

 In Accountancy, Nieuws

Met de start van het nieuwe jaar staat voor de medewerkers van HLB meteen een verandering voor de deur: vanaf januari gaan zij de salarisadministratie van klanten volledig onderbrengen in Loket.nl. De keuze voor een overstap naar Loket.nl werd door het accountantskantoor uit Brabant en Limburg mede gebaseerd op de vele mogelijkheden die Loket.nl biedt in het gebruik van HRM-functionaliteiten.

Unieke eigenschappen
In november hakte HLB de knoop door: vanaf het komend jaar wordt de salarisadministratie van haar tweeduizend werkgevers verzorgd in Loket.nl. HLB Van Daal & Partners tekende een contract voor ten minste vijf jaar. In de zoektocht naar een nieuwe partner voor haar salaris- en personeelsadministratie zocht het bedrijf in de eerste plaats naar een volledige cloudoplossing. Maar daarin is Loket.nl uiteraard niet uniek.

‘Zo willen wij ook gaan werken!’
Partner Frank Peters licht toe waarom het kantoor de voorkeur gaf aan Loket.nl: “De belangrijkste reden om voor Loket.nl te kiezen, was de filosofie van het bedrijf. De aanvullende modules die Loket.nl biedt, zoals signalen, dossiervorming en verlofregistratie, sluiten aan bij de wijze waarop wij nog meer willen gaan werken. En natuurlijk hechten we veel waarde aan de positieve ervaringen van onze collega’s uit Limburg, zij werken al geruime tijd met Loket.nl.”

Inzicht krijgen met HRM-modules
De hoeveelheid salarisstroken die naar verhouding vanuit Loket.nl kunnen worden gedraaid, was een ander belangrijk pluspunt voor het kantoor in de besluitvorming. “Daarnaast sprak de efficiencyslag die we met Loket.nl kunnen bereiken ons erg aan.”

Salarisverwerking blijft onderdeel van de werkzaamheden van de salarisadministrateurs bij HLB. De komende jaren wil de organisatie haar klanten steeds meer gaan adviseren op het gebied van HRM. “Daar kunnen we Loket.nl uitstekend bij gebruiken”, is de inschatting van Peters. “Hoe meer we gebruik gaan maken van de HRM-functionaliteiten van Loket.nl, des te meer mogelijkheden krijgen we voor onze klanten. We gaan alle modules voor hen openzetten en streven naar een maximaal gebruik.”

Leave a Comment