Klaar voor de toekomst met een nieuwe verloningsengine

 In Accountancy, Loket.nl, Nieuws, Salarisadministratie

Wij zijn trots op de ingebruikname van onze nieuwe verloningsengine per 6 januari 2014. Ontwikkelaars, analisten en operationele medewerkers werkten de afgelopen drie jaar soms meer dan de helft van hun tijd aan dit omvangrijke en ingewikkelde project. Met de nieuwe engine kunnen wij toekomstige ontwikkelingen sneller en gemakkelijker doorvoeren.

Een complex en omvangrijk project

Gedurende het traject hebben wij alles uitvoerig onder de loep genomen en gestreefd naar een foutloze conversie. Stap voor stap hebben we technologie vernieuwd, loongegevens ingevoerd, gecontroleerd, de verloningsengine bijgesteld en opnieuw geprobeerd. Een arbeidsintensief proces waarin miljoenen testberekeningen zijn gemaakt en gecontroleerd.

Van oud naar nieuw: flexibeler, meer mogelijkheden en meer gebruiksgemak

Ons eerste doel is daarmee bereikt: het bouwen van een nieuwe verloningsengine met moderne technologie, die de oude één op één kan vervangen. De komende tijd breiden wij de nieuwe engine samen met onze klanten gefaseerd uit.

Kortom een ontwikkeling vol voordelen

Met deze nieuwe verloningsengine zijn wij klaar voor de toekomst en voeren wij toekomstige ontwikkelingen sneller en gemakkelijker door. De nieuwe verloningsengine van Loket.nl:

  • sluit naadloos aan op nieuwe technologische ontwikkelingen.
  • maakt de applicatie Loket.nl beter, moderner en flexibeler.
  • zorgt dat wij nieuwe ontwikkelingen sneller en makkelijker kunnen implementeren.
  • is geschreven in een moderne programmeertaal, wat onderhoud versnelt en verbetert.

Meer info? Neem contact met ons op.

Leave a Comment