Klant van eerste uur in zonnetje gezet

 In Geen categorie

Na het vieren van het tienjarig bestaan van Loket.nl vonden we het de hoogste tijd eens te kijken wie in 2005 de eerste verloning in onze applicatie uitvoerde. Dat bleek Marcel Buitenhuis te zijn, die op dat moment net zijn administratiekantoor Surplus had opgestart. We besloten hem en zijn eerste klant op te zoeken in Harderwijk.

Het bezoek aan Harderwijk was alle reden voor een feestje. Surplus is inmiddels tien jaar klant van Loket.nl en ook de medewerkers van de eerste klant van Surplus worden nog steeds in Loket.nl verloond. En daar zijn we hartstikke trots op.

Marcel: “De applicatie van Loket.nl is zo ingericht dat ik iedere maand probleemloos de verloning voor de medewerkers van mijn klanten kan verzorgen.” Ambities voor de toekomst heeft Marcel volop: “Ik wil mijn dienstverlening steeds verder gaan uitbreiden. De applicatie van Loket.nl helpt mij daar als snelle salarismodule uitstekend bij.”

Voor de gelegenheid namen we een lekkere taart en een mooie bos bloemen mee. Natuurlijk hopen we Marcel en zijn klanten met Loket.nl nog lang van dienst te kunnen zijn.

Surplus (1)

Leave a Comment