Loket.nl is met Qwoater klaar voor de toekomst

 In Accountancy, Nieuws, Veiligheid, Verbinden

Als accountant wil je werkgevers en hun werknemers vanaf iedere gewenste locatie eenvoudig dossiers uit laten wisselen. En met alle contracten, rekeningen, arbeidscontracten en kopieën die zijn opgeslagen op netwerkschijven, harde schijven, usb-sticks en in archiefkasten is het soms lastig het overzicht te bewaken. Loket.nl wil aan de groeiende behoefte van online opslag kunnen voldoen en implementeert daarom Qwoater in de applicatie. Hiermee spelen we in op de vraag naar documentmanagement.

Met Qwoater kunnen we werkend Nederland op iedere gewenste plek gebruik laten maken van online document beheer. De hoeveelheid dossiervorming neemt immers nog dagelijks toe. Qwoater kent een heldere tarievenstructuur met een vaste prijs per werkgever en werknemer in twee varianten, een lite en een extended versie. De lite versie bevat de functionaliteiten van de huidige dossiervorming binnen Loket.nl maar tegen één tarief per werkgever en werknemer. Dit tarief is onafhankelijk van het aantal documenten of het aantal MB. De extended versie gaat extra functionaliteiten bieden, waaronder documentgeneratie.

Qwoater richt zich specifiek op de accountancy en hr-branche. De tool stelt de gebruiker in staat direct te zien welke nieuwe documenten beschikbaar zijn en legt tevens vast wie documenten hebben toegevoegd. Ook is het mogelijk om te zien of documenten zijn geraadpleegd. Op termijn maakt de tool het mogelijk signalen in te stellen voor vervaldata die naderen. Verder kunnen in Qwoater toegangsrechten voor gebruikers worden toegekend.

Voor iedereen die wil overstappen van de dossiervorming in Loket.nl naar Qwoater, kunnen documenten eenvoudig worden geconverteerd. De lite versie komt binnenkort beschikbaar. In de loop van 2015 volgt de extended versie.

Wil je jouw klanten ook aansluiten op Qwoater? Stuur dan een bericht naar info@qwoater.nl.

Showing 2 comments
 • Daniela
  Beantwoorden

  Shit program, gewoon onmogelijk om in te loggen!
  Hoe kun je in vredesnaam als werknemer op deze reclamesite bij je eigen gegevens komen!?!?!
  Jaaropgave nodig. 100 minder pagina’s inbouwen en gewoon 1 duidelijke knop om in te loggen.
  shit shit shit site program

  • Carline Klijn
   Beantwoorden

   Beste Daniela,

   Indien jouw werkgever je toegang heeft gegeven tot het Werknemerloket, kun je daar rechtstreeks inloggen. Hier kun je jouw salarisstrook en jaaropgaven opvragen, maar bijvoorbeeld ook verlof aanvragen en je verlofsaldo bekijken. Dit is de link die je nodig hebt. https://www.werknemerloket.nl/Login.aspx

Leave a Comment