Loket.nl ondersteunt als hoofdsponsor zesde editie van NIRPA congres

 In Accountancy, Certificering, Geen categorie, Kwaliteit, Nieuws

Loket.nl wordt hoofdsponsor van het NIRPA congres dat 8 september plaatsvindt in het MediaPlaza in Utrecht. Dat heeft het NIRPA dinsdag 21 april bekend gemaakt. Op het NIRPA congres kunnen salarisadministrateurs vaardigheids- en kennissessies bijwonen die inspelen op de veranderende werkzaamheden van de payroll professional. Aanwezigen op het congres worden tevens in de gelegenheid gesteld actief mee te denken en te discussiëren over het vakgebied. Relaties van Loket.nl die niet staan ingeschreven bij het NIRPA maar wel graag het congres bijwonen, hoeven hiervoor slechts 100 euro te betalen. De reguliere toegangsprijs is 275 euro.

Marcel van der Sluis, directeur-bestuurder van het NIRPA, vertelt dat de organisatie verheugd is dat Loket.nl zich dit jaar als hoofdsponsor aan het congres heeft verbonden. “Alle Loket.nl salarismedewerkers zijn NIRPA gecertificeerd. Daarmee onderstreept Loket.nl de visie van het NIRPA te delen. Loket.nl levert als hoofdsponsor een belangrijke bijdrage aan het realiseren van een kwalitatief hoogstaand congres voor de payroll professional.”

Ruud van Leeuwen, directeur van Van Spaendonck Services waar Loket.nl onder valt, licht de keuze voor hoofdsponsorschap toe: “We vinden het als organisatie belangrijk om de kwaliteit van payroll professionals te benadrukken. Behalve onze salarismedewerkers zijn ook onze opleidingen NIRPA gecertificeerd. Het NIRPA staat garant voor de kwaliteitswaarborg van professionals in hun vakgebied. We ondersteunen het NIRPA congres dan ook van harte.”

Op het congres in september kan de deelnemer zowel break-out sessies als plenaire bijeenkomsten bijwonen. In een afsluitende sessie vertelt Wout Plevier het publiek hoe zij effectiever kan worden in het vergroten van haar toegevoegde waarde, inzet van talent en het doorzetten van een duurzame koers. De sessie van Plevier kan worden gezien als een talentwikkelingsshow voor werkende professionals.

Het congres wordt voor de zesde achtereenvolgende keer georganiseerd. Het volledige programma kun je hier bekijken. Op het congres is Loket.nl aanwezig met een informatiestand om belangstellenden te woord te staan.

Je kunt je aanmelden voor het congres door een mail te sturen naar info@nirpa.nl en in het onderwerp ‘aanmelding <achternaam> NIRPA congres 2015’ te vermelden. Om als relatie van Loket.nl korting op de toegangsprijs voor het congres te krijgen, dien je ‘loketpayroll15’ te vermelden.

49

Leave a Comment