Naadloze gegevens uitwisseling met L1NDA & Loket.nl

 In Accountancy, Innovatie, Loket.nl, Nieuws, Salarisadministratie, Verbinden

Door de gerealiseerde koppeling tussen L1NDA en Loket.nl hoef je als horecaondernemer minder onnodige tijd te besteden achter de computer. Door deze koppeling worden de personeelsgegevens uit Loket.nl automatisch uitgewisseld met L1NDA en worden de gewerkte aantal uren automatisch doorgegeven aan Loket.nl. Dit betekent dat gegevens niet meer dubbel ingevoerd hoeven te worden en dit minimaliseert de kans op fouten. De horecaondernemer heeft zo nog meer tijd om met zijn passie bezig te zijn.

Over L1NDA:
Het idee voor L1NDA is in 2008 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op gebied van online horeca personeelsplanning. We blinken uit in het eenvoudig gebruik van de tool en het persoonlijk contact met onze klanten.

Voordelen van deze koppeling voor werkgevers & accountants

Efficiency

Geen tijd meer kwijt aan het doorvoeren van wijzigingen in de verschillende systemen. De uren met één druk op de knop automatisch doorsturen naar de salarisadministratie.  Hierdoor neemt de kans op fouten aanzienlijk af.

Sturen op personeel

Met L1NDA zijn alle belanghebbende realtime op de hoogte van het rooster en de beschikbaarheid van medewerkers. Dit vergroot de flexibiliteit en betrokkenheid en biedt mogelijkheden om actief te sturen op personeelskosten

Optimale samenwerking

In de online omgeving van Loket.nl kunnen  jij en je accountant snel en veilig met elkaar communiceren en gegevens delen. Zo werk je intensiever samen en wordt het advies van je accountant een stuk waardevoller.

hadewych-kleipool

Hadewych Kleipool

“Vandaag voor het eerst uren doorgestuurd naar Loket.nl. Dat gaat perfect. Het is overzichtelijk en snel. In Loket.nl staat het ook allemaal goed geboekt. Als je de uren wekelijks goed bijhoudt en chefs boeken minutieus de uren, dan is het enkel een overall controle op opvallende punten. Daarna kan je het met weinig handelingen doorboeken naar Loket.nl. Het scheelt erg veel tijd en ook de diversiteit aan overzichten is voorbij! Ik ben blij! En de administratie ook.”

Operationeel Directeur van Lindenhoff

Geesje Duursma

“Mede op mijn verzoek is er een koppeling gemaakt tussen Loket.nl en L1NDA. Ik ben een voorstander van zo weinig mogelijk dezelfde gegevens invoeren. Nu voer ik eenmaal een nieuwe medewerker of wijziging in Loket.nl in. Vervolgens kan ik deze inlezen in L1NDA. Ook hier wederom tijdwinst en minder kans op fouten. Met een druk op de knop is het urenbestand van de ruim 40 part-timers klaar, export naar Loket.nl en de loonberekening is klaar. Kortom, Ideaal. De combinatie tussen L1NDA en Loket.nl is makkelijk, vlot en veilig.”

Eigenaresse van Fergees Horeca BV

geesje-duursma

Leave a Comment