Ondertekening contractverlenging BDO en Loket.nl

 In Accountancy, Kwaliteit, Nieuws, Verbinden

Contractverlenging BDO 1

 

Op 10 december 2014 is de contractverlenging voor het gebruik van Loket.nl door BDO ondertekend. De betrokken partijen BDO accountants en belastingadviseurs en Loket.nl werken al langjarig succesvol samen en hebben besloten deze samenwerking te verlengen.

Met het nieuwe contract is overeengekomen dat BDO in ieder geval tot en met 31 december 2017 gebruik maakt van de internetapplicatie Loket.nl voor de personeels- en salarisadministratie van de betrokken klanten.

Jos Zomerdijk, verantwoordelijk vennoot voor de personeels- en salarisadministratiepraktijk bij BDO: “Reeds 9 jaar werken wij heel nauw samen met Loket.nl. Met onze kennis van salarisverwerking en de automatiseringskennis van Loket.nl vormen wij een sterk koppel. Dat is dan ook de beste reden om ons contract weer met een aantal jaren te verlengen.”

Ruud van Leeuwen directeur Van Spaendonck Services BV (waar Loket.nl onder valt), is erg blij met de verlenging. “ Vanuit een intensieve samenwerking met BDO is Loket.nl in de afgelopen negen jaar gegroeid tot een toonaangevende partner voor veel accountantskantoren. Hoewel inmiddels veel meer accountantskantoren gebruik maken van de diensten van Loket.nl, zijn wij bijzonder trots dat BDO (de eerste klant in de accountancybranche) tot een langjarige verlenging van het contract heeft besloten en daarmee het vertrouwen in onze samenwerking onderschrijft.”

Leave a Comment