Loket.nl brengt relaties samen tijdens jaarlijkse avondje uit

 In Geen categorie, Nieuws, Verbazen, Verbinden

Bij Loket.nl vierden we eind maart een geslaagd avondje uit samen met onze relaties, in de schouwburg van Tilburg. Dat deden we tijdens het concert van Alain Clark, die onder meer zijn nummers ‘Blow me Away’ en ‘Love is Everywhere’ ten gehore bracht. De zanger heette tijdens het zingen van het duet ‘Father and Friend’ tot verrassing van het publiek ook zijn vader welkom op het podium.

Behalve de relaties van Loket.nl waren ook de contacten van Van Spaendonck, waar Loket.nl onder valt, naar het event gekomen. De zaal was tot de laatste stoel gevuld. Met het avondje uit wilden we onze relaties laten zien dat we in de samenwerking met onze klanten uitgaan van een persoonlijke aanpak. Na afloop van het concert was er dan ook in een ongedwongen sfeer alle gelegenheid om nieuwe contacten te leggen maar ook om bij te praten met bekenden.

Alain Clark werd zes jaar geleden bekend door zijn debuutalbum ‘Live It Out’, dat meer dan 200.000 keer werd verkocht. De inmiddels 34-jarige zanger ontving een Edison, 3FM award en tourde door Europa. In zijn theaterprogramma ‘Walk with me’ neemt Alain Clark de bezoeker mee op een muzikale wandeling door zijn leven. “Kwetsbaarheid verbindt en ik hoop dat mensen er door geraakt worden in het theater”, aldus de populaire zanger.

Onze fotograaf schoot voor, tijdens en na het concert zo’n 250 foto’s van de bezoekers en van Alain Clark. Deze kun je hieronder bekijken.

Leave a Comment