Samen sparren over ontwikkelingen op regiobijeenkomsten

Elkaar ontmoeten, bijpraten, ontwikkelingen rondom Loket.nl met elkaar delen en tegelijkertijd de behoeften peilen van kantoren die met ons platform werken. Want groeien, dat doen we immers samen. Het is het belangrijkste uitgangspunt van de regiobijeenkomsten die we dit najaar organiseren.

Met deze tweede editie van de regiobijeenkomsten zijn we inmiddels al weer op de helft. Nu we Eindhoven en Rotterdam hebben aangedaan, liggen Abcoude en Zwolle nog voor ons. En voor wie het destijds gemist heeft, blikken we ook terug op de regiobijeenkomst van vorig jaar waar we gezamenlijk tot een top vijf van wensen kwamen.

Want hoe staat het nu met die wensenlijst? Niet onbelangrijk om even met elkaar te delen. De meeste hiervan staan inmiddels beschreven. Het verlof op cao-model bijvoorbeeld, staat op de roadmap van 2017. Over die roadmap gesproken, waar ligt de focus de komende maanden? Onder andere op de nieuwe ontwikkeltechniek van het Werknemerloket, die als basis dient voor het Werkgeverloket.

Ook goed om even toe te lichten: welke mogelijkheden biedt het muteren door de werknemer en wie krijgt precies de status van mutaties te zien? Deze functie moet je zien als een apart product, het behandelen van de mutaties is een recht dat wordt toegekend aan bijvoorbeeld een afdelingschef. Ander onderwerp dat we nog eens onder de aandacht brachten, was het automatisch verlonen. Wat levert dit me nu precies op?, wilde het publiek graag weten. Het automatisch verlonen biedt gemak, omdat een aantal handelingen verdwijnt.

Bij Loket.nl waren we op onze beurt wel benieuwd naar de controles die de deelnemers voor hun klanten uitvoeren en waar Loket.nl ondersteunend zou kunnen zijn. Veelgehoord was controle op wettelijk minimumloon zowel bij ziekte als bij netto-bruto berekeningen.

Komende dinsdag en donderdag gaan we horen hoe over deze en over andere zaken in Abcoude en Zwolle wordt gedacht.

Laat uw reactie achter