Van Boekel accountants en adviseurs gaat samenwerking aan met Loket.nl

 In Accountancy, Nieuws, Verbinden

Van Boekel accountants en adviseurs uit Tilburg kiest voor samenwerking met Loket.nl. Het accountantskantoor wil haar relaties nog beter van dienst zijn en haar klantenkring uitbreiden.

Positieve verhalen van andere gebruikers van Loket.nl hebben het accountantskantoor enthousiast gemaakt. Joris Verhoof, vennoot bij Van Boekel accountants en adviseurs, legt uit: “Op een bepaald ogenblik vroegen we ons af wat we zouden gaan missen als we niet met Loket.nl in zee zouden gaan. Vanuit die gedachte hebben we gekozen voor het starten van een pilotproject met Loket.nl. We willen onze adviserende functie richting werkgevers verder uitbreiden en van nog grotere waarde zijn voor onze huidige klanten. Met Loket.nl hebben we de partij gevonden om dit waar te maken.”

Aandacht voor de behoeften van de klant is een speerpunt van het accountantskantoor. Klanten van Van Boekel beschikken met Loket.nl over een nog breder aanbod van diensten. Loket.nl gaat Van Boekel helpen direct op nieuwe mogelijkheden in te spelen en is ondersteunend in het realiseren van de ambities van het accountantskantoor.

Cees van Loon, manager Verkoop bij Loket.nl, vertelt: “We zijn trots dat een gevestigde naam in de regio Tilburg zoals Van Boekel accountants en adviseurs zich aan ons heeft verbonden. Bij Loket.nl kijken we er naar uit de specialisten van Van Boekel de komende jaren te ondersteunen bij het waarmaken van hun ambities.”

Loket.nl wilde de nieuwe samenwerking graag feestelijk onderstrepen en nam daarom een taart mee voor de medewerkers van Van Boekel.

Van Boekel 4 mei 2015
Joris Verhoof (rechts) van Van Boekel accountants en adviseurs krijgt de taart overhandigd van Cees van Loon.

Leave a Comment