Vraag om Zorgvergelijkingsmodule groot

 In Loket.nl, Verbazen, Verbinden

Er is veel aandacht in de media over de zorgverzekeringen voor 2015. Dat is niet zo gek. Een aantal verzekeraars heeft aangekondigd dat de premie voor de basis- en de aanvullende verzekeringen flink gaat stijgen. Soms wel met 16%. Terwijl andere verzekeraars nauwelijks stijgen of zelfs gelijk blijven. Bovendien zijn er veel veranderingen in de dekking van de verzekeringen. De verschillen zijn nog niet eerder zo groot geweest.

Vergelijken via Loket.nl
Door die grote verschillen kan het heel aantrekkelijk zijn om over te stappen. De vraag naar een goede vergelijkingssite is daardoor groot. Wij bieden je de kans om hierop in te springen met een eigen zorgvergelijkingsmodule die te benaderen is vanuit het Werknemerloket. Iedere medewerker kan hierin zijn huidige verzekering vergelijken met de collectieve aanbieding via Loket.nl.

Voordelen
Een goede collectieve zorgverzekering is een mooie aanvulling op de arbeidsvoorwaarden. Niet alleen genieten de werknemers van een flinke collectiviteitskorting, werkgevers hebben met een collectieve zorgverzekering meer grip op verzuim. Via de collectiviteit krijgen werkgevers mogelijkheden en ondersteuning om de gezondheid en inzetbaarheid van de medewerkers te vergroten.

Gemak
Bij veel online vergelijkingssites voor zorgverzekeringen wordt alleen naar de premie en/of producten gekeken, en niet naar de persoonlijke situatie en de behoefte van de klant. Ook wordt vaak de bestaande dekking van de verzekerde niet meegenomen. De vergelijkingsmodule via Loket houdt daar wel rekening mee. Bovendien worden de gegevens uit Loket.nl automatisch ingevuld in de vergelijkingsmodule. Voor vragen is er een speciale Zorg Helpdesk ingericht. De gegevens van deze helpdesk staan in de module.

Eigen module voor bestaande collectiviteiten
Bedrijven met meer dan 50 werknemers die zelf een overeenkomst met een zorgverzekeraar hebben gesloten,  kunnen een opmaat gemaakte vergelijkingsmodule krijgen. Daarin worden alle gemaakte afspraken verwerkt. De werknemer ziet dan alleen een vergelijk tussen de pakketten van die Zorgverzekeraar(s). Hiermee bied je werkgevers de mogelijkheid om de instroom in hun collectiviteit te vergroten. Voor meer informatie over deze mogelijkheid, kun je contact opnemen met David van Delft, T (06)23899913.

Reageer snel
Het aantal accountantskantoren dat de module heeft aangezet, groeit sterk. De ervaringen zijn heel positief. Wil je de werkgevers dit jaar nog deze secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden? Reageer dan zo snel mogelijk, want als een werknemer wil overstappen moet hij voor 31 december zijn huidige verzekering opgezegd hebben. Hij heeft tot 31 januari om een nieuwe zorgverzekering te sluiten.

Benieuwd hoe de vergelijkingsmodule eruit ziet? Klik hier

Vragen? Informatie?

Leave a Comment