Zet the next step samen met Loket.nl

 In Accountancy, Geen categorie, Loket.nl, Presentatie, Verbinden

Tijdens de Loket.nl dag op 30 juni nemen we een kijkje in de veranderende wereld van online salaris en personeel. In het programma introduceren we een nieuwe training die voor komend jaar staat gepland. De nog altijd groeiende mogelijkheden in Loket.nl bieden volop handvatten voor het opdoen van kennis en adviseringskansen. Zet jij samen met ons ‘the next step’?

Wat kun je de komende tijd aan updates in de applicatie verwachten? Welke verbindingen gaan we aan met andere aanbieders? Ook bij die vragen willen we stil staan tijdens de Loket.nl dag. Want terwijl we in onze dienstverlening de salarisadministrateur verder willen helpen in diens rol als adviseur, staat tegelijkertijd het ontwikkelen van onze applicatie niet stil. Het verder ontwikkelen van de applicatie stelt de salarisadministrateur steeds meer in staat in te spelen op adviseringskansen.

Het mag duidelijk zijn: er liggen volop mogelijkheden voor je om jezelf als adviseur richting werkgevers verder te specialiseren. Maar laten we de vraag iets breder stellen: wat is nu precies de wetenschap achter succes? Hoe kun jij vanuit je eigen overtuiging nog succesvoller worden in je werk? Het duo Rob Urgert en Joep van Deudekom gaat in op deze vraag aan de hand van humoristische foto’s, filmpjes en experimenten. Aan ons, het publiek, worden vragen voorgelegd die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes.

Tijdens de loket.nl dag vieren we ook ons tienjarig bestaan. Van een online applicatie voor salaris en personeel zijn we uitgegroeid tot een distributiekanaal dat de accountant, werkgever en werknemer met elkaar verbindt. Ook daar willen we bij stil staan tijdens deze klantendag. Om het jubileum te vieren, sluiten we af met een zomerse barbecue.

Natuurlijk is er deze dag ook alle ruimte om te netwerken en ervaringen te delen met andere salarisadministrateurs. Werk jij ook als salarisadministrateur met onze applicatie? Je kunt je hier aanmelden voor de Loket.nl dag. Deze vindt plaats bij Inn Style in Maarssen.

 

Leave a Comment