CAO-beheerder

Vacature CAO-beheerder (36 uur)

Van Spaendonck faciliteert sinds 1919 de samenwerking tussen mensen en bedrijven in het MKB door slimme oplossingen te bieden op het gebied van werk en samenwerken. Van Spaendonck is de organisatie achter Loket.nl, waarmee 1,1 miljoen werknemers in Nederland worden verloond, de MKB Banenmonitor en van de dienstverlening van Wissenraet van Spaendonck aan brancheverenigingen en stichtingen. Als incubator voor het MKB werkt Van Spaendonck aan start-ups zoals MKB Servicedesk, Brench!, Cooperator, CoPilot en My-Life. Samen bedienen zij meer dan 130.000 werkgevers in Nederland.

Als CAO-beheerder zal je werkzaam zijn voor het label Loket.nl. Loket.nl is een groeiende en innoverende organisatie die SaaS-oplossingen en apps ontwikkelt voor HR- en salarisadministraties. In de afgelopen 14 jaar heeft Loket.nl de marktleiderspositie veroverd op het gebied van online salaris en HR voor het MKB.  Het team van Loket.nl bestaat uit gedreven professionals, van ontwikkelaars tot accountmanagers. Samen werken we aan onze missie om ondernemers in het MKB met personeel zorgeloos te laten ondernemen en dagen wij elkaar uit om administratieve personeelsprocessen steeds verder te optimaliseren en te vereenvoudigen.

Ben jij de CAO-beheerder die er voor zorgt dat alle CAO-wijzigingen up-to-date ingevoerd zijn in Loket.nl?

Om onze positie verder te verstevigen en uit te bouwen zijn wij op zoek naar een CAO-beheerder die verantwoordelijk is voor het op tijd en juist doorvoeren van wijzigingen van alle CAO’s, die in Loket.nl zijn opgenomen.

Met de inbedding van iets minder dan 200 CAO’s in de salarisverwerkingssystematiek van Loket.nl onderscheidt de applicatie zich in de markt. Ruim 300 accountants- en administratiekantoren maken gebruik van Loket.nl als salaris- en personeelsadministratie-applicatie. Kantoren kiezen o.a. voor Loket.nl, omdat de meest actuele informatie rondom CAO’s in de applicatie is verwerkt. Met deze functionaliteit draagt de applicatie bij aan het gebruikersgemak en wordt het merk Loket.nl versterkt.

Jouw functie

Als CAO-beheerder ben je verantwoordelijk voor het CAO-onderhoud in Loket.nl. In dat kader ben je het boegbeeld voor het CAO-onderhoud en werk je intern nauw samen met medewerkers van de helpdesk en de afdeling ontwikkeling.

Als CAO-beheerder:

 • verzamel je informatie over CAO-wijzigingen;
 • vertaal je vergaande informatie naar Loket.nl;
 • verzorg je de communicatie over mutaties naar onze klanten;
 • voer je mutaties accuraat en op tijd door in een CAO-beheeromgeving;
 • betrek je bij drukte collega’s bij bovengenoemde werkzaamheden;
 • ben je in staat om gestelde vragen van klanten over CAO’s te beantwoorden (regierol).

Profiel

Hou jij van systematisch werken en ben jij sterk in het zorgvuldig verzamelen en nauwkeurig verwerken van informatie? Ben je bij tijdelijke drukte ook stressbestendig en kun je ook dan het overzicht en de regie houden?  Dan ben jij de CAO-beheerder die we bij Loket.nl zoeken!

Wat vragen wij

 • MBO-/HBO- werk- en denkniveau
 • Kennis van en ervaring met salarisverwerking, bij voorkeur met Loket.nl
 • Werkwijze: systematisch, nauwgezet, zorgvuldig

Wat bieden wij

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een full-time werkweek van 36 uur.
 • Pensioenvoorziening, 13e maand, winstdelingsregeling, vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Een werkomgeving in een fantastisch ruim en modern kantoor in Tilburg

Meer weten en reageren?

Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Michel Cobben (Manager Support) via m.cobben@loket.nl / 06-51069684

Meer informatie of solliciteren?

Upload onderstaand je CV  en motivatie.