Cursus HRM Loket.nl

voor Accountants- en Administratiekantoren
Wil je weten wat onze applicatie te bieden heeft op het gebied van personeel en organisatie? In de cursus HRM leer je in één dag hoe je met Loket.nl werkgevers en werknemers beter met elkaar verbindt en hoe je werkgeverschap aantrekkelijker maakt. Wil jij weten hoe verschillende HRM-faciliteiten in Loket.nl werken? Meld je dan hieronder aan voor de Cursus HRM Loket.nl.
Inhoud
In de cursus HRM Loket.nl maak je kennis met alles wat onze applicatie biedt om werkgevers en werknemers beter met elkaar te verbinden. We behandelen in deze ééndaagse cursus de volgende onderwerpen:

 

  • Personeelsregistratie (gezin, notities, signaleringen, contactpersonen, eigen velden)
  • Verstrekkingen (auto van de zaak, mobiele telefoon, werkkleding)
  • Overzichten en managementrapportages
  • ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service)
  • Digitale dossiervorming, beoordelingen en opleidingen
  • Verlofmodule en ziekteverzuim
  • Activeren en autoriseren genoemde onderwerpen

loket_snel_robuust_icon

Voor wie?

De cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs, werkzaam bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl. Je bent benieuwd naar de faciliteiten van Loket.nl op het gebied van HRM.

"/

Certificering

Na de cursus ontvang je een certificaat ter bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 98 PE-punten voor vaardigheden door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

"/

Kosten

De Basiscursus Loket.nl voor Accountants- en Administratiekantoren kost € 383,77 (excl. btw) per deelnemer per cursusdag, inclusief een gezamenlijke lunch.

Locatie & tijden
De cursus vindt plaats in het Van Spaendonck Ondernemingshuis, Reitseplein 1 te Tilburg. Wij verzorgen al onze cursussen in een ruimte, voorzien van de laatste digitale technieken. Voor iedere cursist is er een computer om direct werkwijzen uit te proberen in het systeem.

 

De cursus start om 09:30 uur en eindigt tussen 16:00 en 17:00 uur.