Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl

voor Accountants- en Administratiekantoren

Ben je verantwoordelijk voor zaken als applicatiebeheer, het aanmaken van gebruikers en inrichting en onderhoud van Loket.nl? Heb je de Basiscursus Loket.nl al succesvol afgerond? Dan is onze ééndaagse cursus Inrichting en Beheer Loket.nl iets voor jou. We gaan aan de slag met het slim inrichten, opbouwen en onderhouden van loonmodellen en werkgeversgegevens. Ook laten we je zien hoe je om kunt gaan met autorisatie van gebruikers en hoe je collectieve verwerkingen uitvoert in Loket.nl. Wil jij ook meer halen uit Loket.nl? Meld je dan aan voor de cursus Inrichting en Beheer Loket.nl.

Inhoud

In deze vervolgcursus maak je een verdiepingsslag op de werking van de applicatie. We leren jou in één dag meer over Loket.nl door de volgende onderwerpen te behandelen:

  • Autorisaties Loket.nl (toekennen van rechten aan individuele gebruikers en aan teams van gebruikers, toekennen van wachtwoorden)
  • Opbouwen en onderhouden van loonmodel- en werkgeversgegevens in Loket.nl
  • Cliëntgegevens (inrichten van loonmodellen en werkgeversgegevens ten behoeve van de aansturing van de salarisverwerking)
  • Opbouwen van werkgevers in Loket.nl (inrichting ten behoeve van de operationele omgeving)
  • Collectieve verwerking (voor een aantal werkgevers een collectieve verloning opstarten, verwerken en collectief loonaangifte doen)

loket_snel_robuust_icon

Voor wie?

De cursus Inrichting en Beheer Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs of andere werknemers van accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl en die de Basiscursus Loket.nl succesvol hebben afgerond.

"/

Certificering

Na de cursus ontvang je een certificaat ter bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 98 PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

"/

Kosten

De cursus Inrichting en Beheer voor Accountants- en Administratiekantoren kost € 396,92 (excl. btw) per deelnemer per cursusdag, inclusief een gezamenlijke lunch.

Locatie & tijden

De cursus vindt plaats in het Van Spaendonck Ondernemingshuis, Reitseplein 1 te Tilburg. Wij verzorgen al onze cursussen in een ruimte, voorzien van de laatste digitale technieken. Voor iedere cursist is er een computer om direct werkwijzen uit te proberen in het systeem.

De cursus start om 09:30 uur en eindigt tussen 16:00 en 17:00 uur.

De cursus wordt gegeven op de volgende data:

  • donderdag 24 oktober 2019
  • woensdag 13 november 2019

Medewerkers
954.342