Workshop ‘Start met koppelen’

voor Accountants- en Administratiekantoren

In ons dagelijks leven raken we er meer en meer aan gewend dat systemen onderling met elkaar communiceren. Als je bijvoorbeeld je auto start, wordt jouw telefoon direct gekoppeld en kun je al je contactpersonen via je stuur selecteren. We vinden dit tegenwoordig niet meer dan normaal. Je klanten gaan ook steeds meer verwachten van de bedrijfsapplicaties die ze gebruiken en verwachten hierbij ook een slimme(re) manier van werken. En daar kom jij als salarisadministrateur in beeld. Indien de werkgever gebruik maakt van een andere applicatie, dan kun jij ervoor zorgen dat deze applicatie gaat communiceren met Loket.nl.

In de workshop ‘Start met koppelen’ nemen we je uitgebreid mee in de koppelwereld van Loket.nl. Met de opgedane kennis kun je eenvoudig een koppeling verwezenlijken en kun je klanten nog beter ontzorgen. Tijdens deze workshop is er veel ruimte om ervaringen uit te wisselen met collega-kantoren. Het resultaat van deze interactieve dag is een stukje bewustwording van het nut van koppelen en voor welke klanten je dit het beste kunt doen. Ook wordt stil gestaan bij de huidige functionaliteiten binnen Loket.nl.

Inhoud

Kennis van de koppelmogelijkheden

  • Waarom koppelen?
  • Wat is het voordeel van een koppeling?
  • Welke bestaande koppelingen heeft Loket.nl?
  • Welke gegevens kunnen uitgewisseld worden?
  • Demonstratie diverse koppelingen
  • Hoe breng ik een koppeling tot stand?

Analyse eigen klantenbestand

  • In welke sectoren zitten onze klanten?
  • In welke mate worden modules van Loket in deze sectoren nu gebruikt?
  • Welke klantgroepen kunnen we ontzorgen?
  • Hoe ziet een intake van een nieuwe klant er uit?

Gastspreker

Maar wat nu als de klant nog geen gebruik maakt van een tijdregistratiepakket maar dit wel graag wil? Hoe ga je hier mee om? Onze gastspreker neemt je mee in zijn manier van werken bij het selecteren van een dergelijk pakket.

Loket voor wie icoon

Voor wie?

De workshop ‘Start met koppelen’ is bedoeld voor ervaren professionals die al een geruime tijd met Loket.nl werken en hun dienstverlening willen verbreden.

Loket certificering icoon

Certificering

Na de workshop ontvang een certificaat ter bevestiging van deelname. De workshop is geaccrediteerd met 98-PE punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

kosten icon loket

Kosten

De workshop ‘Start met koppelen’ duurt een dag en kost € 396,92 (excl. Btw) per deelnemer, inclusief een gezamenlijke lunch. De cursus vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers en minimaal 2 deelnemende kantoren.

Locatie & tijden

De workshop vindt plaats in het Van Spaendonck Ondernemingshuis, Reitseplein 1 te Tilburg. Wij verzorgen al onze workshops in een ruimte, voorzien van de laatste digitale technieken.

De workshop start om 09:30 uur en eindigt tussen 16:00 en 17:00 uur.

De workshop wordt gegeven op de volgende datum: