Basiscursus Loket.nl

voor Accountants- en Administratiekantoren

Werk jij bij een accountants- of administratiekantoor dat Loket.nl gebruikt voor haar klanten? Heb je zelf geen of weinig gebruikerservaring met onze online applicatie? Volg dan de Basiscursus Loket.nl. In deze cursus leer je in één dag hoe de applicatie in elkaar zit en welke mogelijkheden deze biedt.

Om goed voorbereid op de cursus te komen, worden deelnemers verzocht om in de week voorafgaand aan de cursus via E-learning het algemene gedeelte van de cursus alvast te doorlopen. In dit gedeelte leer je hoe je handig navigeert en hoe je snel een overzicht aanmaakt met de informatie die jij zoekt.

Tijdens de cursus op locatie leer je vervolgens hoe je gegevens muteert en natuurlijk hoe de salarisverwerking precies gaat. Wil je ook weten hoe je meer haalt uit Loket.nl? Meld je dan hieronder aan voor de Basiscursus Loket.nl.

Voor wie?

De Basiscursus Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs die zelf nog geen ervaring hebben met de online applicatie en die werkzaam zijn bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl.

Inhoud

In de basiscursus maak je uitgebreid kennis met Loket.nl. We leren jou hoe onze applicatie werkt door de volgende onderwerpen te behandelen:

  • Algemene werking (navigeren, meldingen, filters, overzichten).
  • Muteren van gegevens (werknemersgegevens, loonvariabelen, collectief).
  • Salarisverwerking  (verlonen, outputverwerking, overzichten, ‘terugwerkendekracht’ mutaties).

Certificering

Na de cursus ontvang je een certificaat ter bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 120 PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

De Basiscursus Loket.nl voor Accountants- en Administratiekantoren kost € 383,77 (excl. btw) per deelnemer per cursusdag, inclusief een gezamenlijke lunch.

Locatie

Van Spaendonck Services B.V.
Reitseplein 15
5037 AA  Tilburg

Wij verzorgen al onze cursussen in een lichte ruimte voorzien van de laatste digitale technieken. Voor iedere cursist is er een computer om meteen werkwijzen uit te kunnen proberen in het systeem.

Tijden

De cursus start om 09.30 uur en eindigt tussen 16.00 en 17.00 uur.

Aanmelden Basiscursus Loket.nl

Wil je eerst meer weten over deze cursus?