Cursus HRM Loket.nl

voor Accountants- en Administratiekantoren

Werk jij met Loket.nl als salarisadministrateur of HRM-adviseur bij een accountants- of administratiekantoor? Heb je de Basiscursus Loket.nl succesvol afgerond, maar wil je weten wat onze applicatie te bieden heeft op het gebied van personeel en organisatie? In de cursus HRM leer je in één dag hoe je met Loket.nl werkgevers en werknemers beter met elkaar verbindt en hoe je werkgeverschap aantrekkelijker maakt. Bijvoorbeeld door de handige overzichten en managementrapportages, de mogelijkheden tot digitale dossiervorming en de Werknemerloket App. Ook leer je hoe je omgaat met verstrekkingen, hoe de verlofmodule werkt en op welke manier je ziekteverzuim kunt invoeren en monitoren. Wil je ook weten hoe deze en andere HRM-faciliteiten in Loket.nl werken? Meld je dan hieronder aan voor de Cursus HRM Loket.nl.

Voor wie?

De Cursus HRM Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs, werkzaam bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl. Je hebt de Basiscursus Loket.nl succesvol afgerond en bent benieuwd naar de faciliteiten van Loket.nl op het gebied van HRM.

Inhoud

In de Cursus HRM Loket.nl maak je kennis met alles wat onze applicatie biedt om werkgevers en werknemers beter met elkaar te verbinden. We behandelen in deze ééndaagse cursus de volgende onderwerpen:

  • Personeelsregistratie (gezin, notities, signaleringen, contactpersonen, eigen velden).
  • Verstrekkingen (auto van de zaak, mobiele telefoon, werkkleding).
  • Overzichten en managementrapportages.
  • ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service).
  • Digitale dossiervorming, beoordelingen en opleidingen.
  • Verlofmodule en ziekteverzuim.
  • Werknemerloket App.
  • Activeren en autoriseren genoemde onderwerpen.

Certificering

Na de cursus ontvang je een certificaat ter bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 98 PE-punten voor vaardigheden door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

De Cursus HRM Loket.nl voor Accountants- en Administratiekantoren kost € 383,77 (excl. btw) per deelnemer per cursusdag, inclusief een gezamenlijke lunch.

Locatie

Van Spaendonck Services B.V.
Reitseplein 15
5037 AA  Tilburg

Wij verzorgen al onze cursussen in een lichte ruimte voorzien van de laatste digitale technieken. Voor iedere cursist is er een computer om meteen werkwijzen uit te kunnen proberen in het systeem.

Tijden

De cursus start om 09.30 uur en eindigt tussen 16.00 en 17.00 uur.

Aanmelden Cursus HRM Loket.nl

Wil je eerst meer weten over deze cursus?