Cursus inrichting en beheer Loket.nl

voor Accountants- en Administratiekantoren

Werk jij bij een accountants- of administratiekantoor en ben je verantwoordelijk voor zaken als applicatiebeheer, het aanmaken van gebruikers en inrichting en onderhoud van Loket.nl? Heb je de Basiscursus Loket.nl al succesvol afgerond? Dan is onze ééndaagse Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl iets voor jou. We gaan aan de slag met het slim inrichten, opbouwen en onderhouden van loonmodellen en werkgeversgegevens. Ook laten we je zien hoe je om kunt gaan met autorisatie van gebruikers en hoe je collectieve verwerkingen uitvoert in Loket.nl. Wil jij ook meer halen uit Loket.nl? Meld je dan hieronder aan voor de Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl.

Voor wie?

De Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs of andere medewerkers van accountants- en administratiekantoren die werken met loket.nl en die de Basiscursus Loket.nl succesvol hebben afgerond. Jouw werkzaamheden zijn:

  • Applicatiebeheer van Loket.nl.
  • Het aanmaken van gebruikers en teams.
  • De inrichting en het onderhoud van werkgevers en loonmodellen.

Inhoud

In deze vervolgcursus maak je een verdiepingsslag op de werking van de applicatie. We leren jou in één dag meer over Loket.nl door de volgende onderwerpen te behandelen:

  • Autorisaties Loket.nl (toekennen van rechten aan individuele gebruikers en aan teams van gebruikers, toekennen van wachtwoorden).
  • Opbouwen en onderhouden van loonmodel- en werkgeversgegevens in Loket.nl.
  • Cliëntgegevens (inrichten van loonmodellen en werkgeversgegevens ten behoeve van de aansturing van de salarisverwerking).
  • Opbouwen van werkgevers in Loket.nl (inrichting ten behoeve van de operationele omgeving).
  • Collectieve verwerking (voor een aantal werkgevers een collectieve verloning opstarten, verwerken en collectief loonaangifte doen).

Certificering

Na de cursus ontvang je een certificaat ter bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 83 PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

De Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl voor Accountants- en Administratiekantoren kost € 383,77 (excl. btw) per deelnemer per cursusdag, inclusief een gezamenlijke lunch.

Locatie

Van Spaendonck Services B.V.
Reitseplein 15
5037 AA  Tilburg

Wij verzorgen al onze cursussen in een lichte ruimte voorzien van de laatste digitale technieken. Voor iedere cursist is er een computer om meteen werkwijzen uit te kunnen proberen in het systeem.

Tijden

De cursus start om 09.30 uur en eindigt tussen 16.00 en 17.00 uur.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je eerst meer weten over deze cursus?