Verdiepingscursus Loket.nl

voor Accountants- en Administratiekantoren

Als salarisadministrateur of HRM-adviseur bij een accountants- of administratiekantoor heb jij al ruime werkervaring met Loket.nl. De Basiscursus Loket.nl en de Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl heb je met succes afgerond. Maar onze applicatie voor personeel- en salarisadministratie heeft jou nog veel meer te bieden! In de Verdiepingscursus Loket.nl laten wij je onder andere zien hoe je makkelijker werkt met de applicatie en hoe je slimmer samenwerkt met werkgevers. Daarnaast gaan we aan de slag met onder andere collectieve mutaties en verloningen, import en export van gegevens, het bekijken van arbeidspatronen en signaleringen. Wil jij ook beter gebruikmaken van de mogelijkheden die Loket.nl biedt? Meld je dan hieronder aan voor de Verdiepingscursus Loket.nl.

Voor wie?

De Verdiepingscursus Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs, werkzaam bij accountants- en administratiekantoren, die al geruime tijd werken met Loket.nl. Je hebt zowel de Basiscursus Loket.nl als de Cursus Inrichting en Beheer Loket.nl succesvol afgerond en bent toe aan verdieping in de applicatie.

Inhoud

In deze cursus leer je veel over de uiteenlopende mogelijkheden van de applicatie. In één dag behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Collectief muteren en verlonen (inclusief werkprocedure).
  • Importeren en exporteren van gegevens.
  • Sociale uitkeringen en loondoorbetaling bij ziekte.
  • Beter communiceren met werkgevers door gebruikmaken van notities.
  • Mailverkeer vanuit Loket.nl.
  • Verlofmodule in combinatie met ESS.
  • Overzichten per afdelings- of verdelingseenheid.
  • Inzicht in arbeidspatronen.

Ook leer je hoe je in Loket.nl werkt met bijvoorbeeld tweede dienstverband, de werkkostenregeling, certificering, signaleringen, fondsen, grondslagen en looncomponenten.

Certificering

Na de cursus ontvang je een certificaat ter bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 85 PE-punten (45 voor Kennis en 40 voor Vaardigheden) door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

De Verdiepingscursus Loket.nl voor Accountants- en Administratiekantoren kost € 383,77
(excl. btw) per deelnemer per cursusdag, inclusief een gezamenlijke lunch.

Locatie

Van Spaendonck Services B.V.
Reitseplein 15
5037 AA  Tilburg

Wij verzorgen al onze cursussen in een lichte ruimte voorzien van de laatste digitale technieken. Voor iedere cursist is er een computer om meteen werkwijzen uit te kunnen proberen in het systeem.

Tijden

De cursus start om 09.30 uur en eindigt tussen 16.00 en 17.00 uur.

Aanmelden Verdiepingscursus Loket.nl

Wil je eerst meer weten over deze cursus?