Loket.nl eerste salaris- en HR-applicatie met keurmerk Zeker-OnLine

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

TILBURG – Als eerste salaris en personeelssysteem heeft Loket.nl het keurmerk Zeker-OnLine in ontvangst genomen. Zeker-OnLine is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor online diensten. Als keurmerkhouder bewijst Loket.nl dat er voldaan wordt aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit.

Persoonsgegevens kunnen steeds sneller en eenvoudiger digitaal verwerkt worden. Het beveiligen van de privacy is dan ook cruciaal, zeker in applicaties voor salaris- en HR waarbij je te maken hebt met een grote hoeveelheid privacygevoelige gegevens. Denk maar eens aan alle gegevens die je nodig hebt voordat je de salarisverwerking van een nieuwe medewerker kunt opstarten. Als salarisadministrateur of HR-medewerker wil je er dan ook vanuit kunnen gaan dat je kunt vertrouwen op de veiligheid van de salaris- en HR-applicatie waarmee je werkt. Maar wanneer weet je of een online dienst veilig en betrouwbaar is?

Zeker-OnLine zet zich nu ook in voor online salarisdienstverlening

Tot op heden was er, gek genoeg, geen partij die de veiligheid en betrouwbaarheid van online salarisdienstverlening vaststelde. Daar heeft Zeker-OnLine sinds een jaar verandering in gebracht. Naast het beoordelen van de veiligheid van financiële applicaties, zet Zeker-OnLine zich nu ook in voor veilige online salarisdienstverlening. Dit is opgezet door een aantal initiatiefnemers.

Loket.nl eerste en enige keurmerkhouder

“Wij staken eigenlijk direct onze hand op om deelnemer te worden en aan het keurmerk te willen voldoen. We besteden veel aandacht aan security en vinden dat gebruikers moeten kunnen vaststellen dat een applicatie aan bepaalde normen voldoet. Zeker in dit tijdperk van de AVG”, vertelt Erik Snels, directeur Loket.nl.

Meer lezen over de oorsprong van Zeker-OnLine en waarom Loket.nl het zo belangrijk vindt om keurmerkhouder te zijn? Klik hier.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.