Exact als nieuwe gebruiker van Loket.nl

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Delft, 3 juli 2018 – Exact lanceert Exact Salaris Plus. Met deze nieuwe cloud-oplossing breidt Exact zijn producten voor het MKB uit met functionaliteiten voor salarisverwerking.

De cloud-oplossing Exact Salaris Plus is ontwikkeld in een strategische samenwerking tussen Exact en Loket.nl. Hierdoor kunnen klanten alle bedrijfsprocessen op het gebied van HR. Salarisverwerking, finance, ERP, CRM en BPM binnen één softwarepakket afhandelen.

Phill Robinson, CEO van Exact: “We hebben een stevige ambitie om de innovatie binnen onze oplossingen Exact Globe en Exact Synergy te versnellen. Als onderdeel van deze ambitie hebben we een strategische partnerovereenkomst gesloten met Loket.nl. Hierdoor kunnen we een cloud-oplossing bieden die salarisverwerking naadloos integreert met HR. Met deze introductie zetten we een hele belangrijke stap in de payroll-markt; we kunnen MKB-klanten nu voorzien van de meest complete bedrijfssoftware-oplossing die er in Nederland te vinden is. We zien mogelijkheden om een substantiële positie te verkrijgen in de payroll-markt in Nederland en de samenwerking met Loket.nl ondersteunt deze ambitie. HR Salaris Plus is een aanvulling op Exact Payroll Essentials, een onderdeel van de Exact Online-productfamilie voor kleine bedrijven en accountants.”

Ruud van Leeuwen, directeur van Loket.nl. “We zijn heel trots op Exact als nieuwe gebruiker van Loket.nl. Door deze samenwerking laat Exact als vooraanstaande softwareleverancier zijn vertrouwen zien in Loket.nl. Naast het online platform voor accountants ondersteunt Loket.nl de geïntegreerde oplossing. We verwachten dat we dankzij de partnerovereenkomst met Exact de markt nog beter kunnen ondersteunen in hun dagelijks werk. We zien het als onze missie om MKB-bedrijven met personeel op een dusdanige manier te helpen, dat ze zaken kunnen doen zonder zorgen. De verbinding tussen werkgever en werknemer staat daarin centraal.”Gerelateerde berichten

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.