Exclusieve kortingen voor medewerkers

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

In de huidige arbeidsmarkt is het boeien en binden van medewerkers belangrijk. Als ondernemer heb je hiervoor natuurlijk een aantal middelen. Salaris is belangrijk, maar niet de enige manier om medewerkers te belonen. Om eenvoudig en aantrekkelijk de secundaire arbeidsvoorwaarden uit te breiden, introduceert Loket.nl het product Medewerkersvoordeel in het Werknemerloket. De naam verklapt het natuurlijk al: medewerkers kunnen hier terecht voor exclusieve en interessante kortingen op producten van bekende merken als Samsung, Happy Socks en Fit for Free.

Werknemerloket gebruikers zien in hun menu het kopje Medewerkersvoordeel staan. Met één druk op de knop krijgen zij direct toegang tot de interessante kortingen. Cadeautjes kopen met korting of jezelf trakteren? Wat het ook is, deze voordelen wil je niet missen!

Medewerkersvoordeel in het Werknemerloket
Medewerkersvoordeel in het Werknemerloket

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.