Onboarding app

Het online inwerkprogramma om nieuwe medewerkers een vliegende start te geven

Onboarding app

Een vliegende start voor nieuwe medewerkers

Een eerste werkdag bij een nieuwe werkgever is al spannend genoeg. Als werkgever kun je een stukje van deze spanning wegnemen door digitale onboarding aan te bieden. Heet je nieuwe medewerker welkom in een persoonlijke video, ken een buddy toe en geef de ruimte om vragen te stellen. Zo houd je contact én binding in de periode tussen het ondertekenen en de uiteindelijke startdatum en geef je de medewerker inzicht in de eerste periode. Je nieuwe medewerker is op deze manier tot wel 54% productiever in deze eerste weken.

Een online inwerkprogramma

Je stuurt de nieuwe medewerker een uitnodiging en deze heeft daarna direct veilig toegang tot de onboarding app. In deze omgeving kun je als werkgever een tijdlijn inrichten waarmee de nieuwe medewerker ziet wat er de komende tijd op het programma staat. Dit kun je aanvullen met interessante informatie zoals een personeelshandboek of recente successen.

Onboarding software
Onboarding tool

Sneller en efficiënter nieuwe medewerkers onboarden

Een goede onboarding zorgt voor tevreden én productieve medewerkers. Maar er zitten voor een werkgever nog meer voordelen aan een digitale onboarding. Zo kun je gebruikmaken van templates waardoor je jouw inwerkprogramma kunt hergebruiken en flink wat tijd kunt besparen. Daarnaast wordt je inwerkprogramma consistent en zorg je ervoor dat elke medewerker hetzelfde warme welkom krijgt.

Onboarding app

Een vliegende start

Een goede onboarding zorgt voor 54% meer productiviteit in de eerste weken. De nieuwe medewerker krijgt niet alleen een warm welkom, maar er wordt ook een stukje spanning weggenomen. Zo plan je als werkgever al eenvoudig afspraken in met collega’s, laat je weten hoe laat en wanneer de medewerker verwacht wordt en hoe laat de lunch op de planning staat.

Onboarding tool

Bespaar tijd en geld

Een consistente en goede onboarding waaraan je niet teveel tijd, en geld kwijt bent? In de onboarding app kun je 1 tot 50 onboardingstrajecten per maand laten lopen, op basis van pay-per-use. Je kunt werken aan de hand van templates, zodat je voor ieder type medewerker een kant-en-klaar onboardingsprogramma op de plank hebt liggen.

Onboarding app: altijd beschikbaar

De onboarding tool vind je op internet en is met een persoonlijke inlog beveiligd. Zowel medewerker als werkgever hebben altijd toegang tot het onboardingstraject.

Onboarding app
Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure