Online verlofregistratie via de verlofapp

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl verlofregistratie makkelijker maken

Besteed minder tijd aan de vrije tijd van je medewerkers

Verlofregistratie makkelijker maken doe je met de verlofapp van Loket.nl. Verlof-saldi voor al je medewerkers bijhouden, de juiste personen aanhaken voor digitale goedkeuring en inzicht houden in de bezetting door een overzichtelijke verlofkalender; de verlofapp zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan de vrije tijd van je medewerkers. En neem afscheid van verlofverzoeken via e-mail, losse briefjes of mondeling aan je bureau.

Eenvoudig verlof aanvragen

Je medewerkers kunnen eenvoudig via hun persoonlijke digitale (verlof)app hun verlof aanvragen. Zodra zij een vrije dag of vakantie aanvragen, krijgt de verantwoordelijke voor accordering hiervan een melding om de verlofaanvraag te accepteren of te weigeren. En dat is nog niet alles. Er wordt onderscheid gemaakt in wettelijke- en bovenwettelijke verlofuren. Automatisch wordt de eerst aflopende verlofsoort afgeschreven. Jij hebt dus geen omkijken meer naar de verlofuren registratie.

Verlofregistratiesysteem
Verlofregistratie software

Flexibel online verlofregistratiesysteem

Bij het instellen van verlof zijn er veel mogelijkheden om dit naar eigen wens in te regelen. Zo kun je een onderscheid maken in 15 verlofsoorten, het verlof automatisch laten opbouwen per jaar, maand of uur* en een tweewekelijks rooster. Dat maakt flexibele verlofregistratie voor je organisatie haalbaar.
*Per uur is alleen mogelijk i.c.m. Salaris van Loket.nl

Verlofregistratie - saldo

Altijd een actueel saldo

‘Hoeveel vrije dagen heb ik nog?’ Een vraag die je vaak te horen krijgt als werkgever. Wij zorgen ervoor dat er nooit meer onduidelijkheid is over de hoogte van het verlofsaldo. Wanneer een verlofaanvraag gedaan is, wordt het verlofsaldo automatisch bijgewerkt. Op ieder moment van de dag is het verlofsaldo actueel. Een groot voordeel van de digitale verlofadministratie.

Verlofaanvragen - Verlofkalender

Geen verrassingen als het om vakantie gaat

De overzichtelijke verlofkalender maakt je online verlofregistratie compleet. Je ziet in één oogopslag welke medewerker vandaag of de komende dagen verlof heeft. Zo weet jij altijd precies wie van je mensen aanwezig is en wie niet.

Online verlofregistratie software werkt direct
op alle apparaten

Medewerkers kunnen hun verlof raadplegen in een browser of in de verlofapp, beschikbaar voor iOS en Android. Waar ze ook zijn, met een internetverbinding kunnen zij altijd en overal hun actuele verlofsaldo raadplegen en een verlofaanvraag doen. Zo is de verlofregistratie altijd up-to-date!

Overstappen Loket.nl implementatie
Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure