Werving en selectie software

Jouw vacatures eenvoudig delen op je eigen site én jobsites

Werving en selectie software

Jouw vacatures breed onder de aandacht

Personeel vinden in deze krappe arbeidsmarkt kan een uitdaging zijn. Als mkb’er jouw vacatures breed onder de aandacht brengen? Met onze Werving en selectie software kun je vacatures digitaal publiceren op je eigen website en jobsites en deze breed onder de aandacht brengen. Sollicitaties komen binnen in een overzichtelijk beveiligd portaal waarna je deze kunt behandelen in een eenvoudige workflow. 

Vacatures opstellen en publiceren

Vacaturetekst klaar? Dat is de basis! De rest maken we eenvoudig met Werving en selectie. De vacature wordt opgemaakt in de stijl van jouw organisatie. Vervolgens kun je de vacature eenvoudig delen op social media kanalen én je eigen website. Meer bereik genereer je door publicatie op jobsites zoals Monsterboard, Indeed, Linkedin en Talent.com. Daarnaast heb je ook nog de keuze om je vacature zichtbaar te maken op 600+ betaalde vacaturebanken. 

Werving en selectie software
Werving en selectie software

De juiste medewerker selecteren én de volgende stap maken

Als werkgever zie je de sollicitaties van kandidaten binnenkomen in een beveiligde omgeving, waarna je ze via een duidelijke workflow kunt opvolgen. Je kunt hierbij gebruikmaken van standaard mailtemplates en met een druk op de knop niet passende kandidaten op een nette manier afwijzen. Mogelijk een geschikte kandidaat gevonden? Plan gesprekken in via de module en verstuur uiteindelijk een voorstel.

Verlofregistratie - saldo

Veel bereik voor jouw vacature

Dé kandidaat vinden voor jouw vacature wordt een stuk makkelijker, wanneer je het bereik vergroot. Met de Werving en selectie software breng je de vacatures eenvoudig onder de aandacht via je eigen kanalen, maar bereik je ook een veel groter publiek door de vacature te publiceren op grote jobsites.

Verlofaanvragen - Verlofkalender

Een eenvoudig werving en selectieproces

De sollicitaties die binnenkomen gemakkelijk inzien, overzicht bewaren en op tijd en netjes opvolgen. Je bent niet teveel tijd kwijt aan afwijzingen door de standaard e-mailtemplates. Ook kandidaten die je wil uitnodigen om het sollicitatieproces te vervolgen nodig je eenvoudig uit.

Onze HR samenwerkingspartner in de Recruitment Tech 35

Recruitmenttech.nl onderzocht welke leveranciers van recruitmenttechnologie het hoogst scoren onder gebruikers. Ubeeo, onze samenwerkingspartner op het gebied van werving en selectie, scoorde een mooie plek in deze lijst.

Ubeeo samenwerkingspartner werving en selectie

Altijd en overal inzicht voor de werkgever

Altijd en overal toegang tot een handig digitaal portaal voor inzicht in de sollicitaties.

Overstappen Loket.nl implementatie
Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure