Google Digitale Werkplaats-bus bij ons voor de deur

Meld je aan voor interessante workshops in de Google Digitale Werkplaats-bus bij ons voor de deur

23 november 2018

Binnen in de Google bus

Binnen in de Google bus

Wil je meer klanten bereiken op internet, weten hoe je online kanalen kunt inzetten of hoe je jezelf profileert als persoon? Kom naar de Google-bus bij ons voor de deur (Reitseplein in Tilburg) en volg een van de gratis workshops om je bedrijf te laten groeien.

Al ruim 100.000 bedrijven en ondernemers hebben dankzij de workshops van de Google Digitale Werkplaats hun digitale vaardigheden verbeterd. De Digitale Werkplaats-bus is ‘on tour’ en rijdt de komende weken door het land. Op donderdag 13 december staat de bus bij ons voor de deur.

Uiteraard kan ook jij instappen in de bus om verschillende workshops te volgen. Een unieke kans! Benieuwd hoe je kunt groeien dankzij zoekmachineoptimalisatie? Of wil je meer weten over online adverteren en targeting? Wacht niet langer en bekijk het gehele aanbod aan workshops op deze site. Scroll op deze pagina naar beneden om het aanbod op donderdag 13 december te zien op onze locatie. 

Loket.nl nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!