HR software van Loket.nl biedt een wereld vol mogelijkheden

Jouw HR administratie was nooit eerder zo gemakkelijk

HR software - Loket.nl

Vertrouwd door 350+ accountantskantoren en 120.000 werkgevers in Nederland

Klantervaring Van Oers met Loket.nl
Klantervaring Jumbo met Loket.nl
Klantervaring SMB Willems met Loket.nl
Klantervaring BDO met Loket.nl
Klantervaring Alfa met Loket.nl

Je HR administratie altijd en overal toegankelijk

Met de HR software van Loket.nl regel je alles rondom je personeel in één handige applicatie. Je complete HR administratie is altijd en overal toegankelijk. Of het nu gaat om het bijhouden van het verlof in je organisatie of het bijhouden van digitale personeelsdossiers. En niet alleen voor jou werkt het heel gemakkelijk, ook je medewerkers maak je erg zelfredzaam met deze HR software.

Voordelen van online HR software

Je medewerkers blij. Jij blij.


Niets vervelender dan rondslingerende declaratieformulieren of vragen van medewerkers over hun actuele verlofsaldo. Met de HR software van Loket.nl is dat verleden tijd. Je maakt je medewerkers makkelijk zelfredzaam. Willen ze een declaratie of een verlofaanvraag indienen? Of willen ze kijken hoeveel verlof ze nog te besteden hebben dit jaar? Door je medewerkers toegang te geven tot het Werknemerloket, hoeven zij niet meer bij jou aan je bureau te staan met zulke vragen. Door in te loggen in hun eigen omgeving in de HR software, hebben zij direct toegang tot o.a. al hun loonstroken, verlofsaldi en digitale dossier.

HR software - applicatie
HR software - werkgeverschap

Zet een stapje extra met HR software. Maak het verschil als werkgever.


Alleen een goed salaris maakt het verschil niet, dat zal jij ongetwijfeld weten. Daarom herinnert deze handige HR software je met signalen aan de belangrijke momenten van je medewerkers. Van verjaardagen tot aan trouwjubilea. Daar wil jij als werkgever aandacht aan besteden toch? En het mooie is, ook daar hoef jij geen omkijken naar te hebben. Laat bijvoorbeeld automatisch vanuit de HR software een bloemetje bezorgen bij je medewerkers wanneer ze jarig zijn. Attent en verrassend.

Groei samen met HR software.


Uiteindelijk wil jij niets liever dan je focussen op je medewerkers, in plaats van op processen. Logisch. Daar helpt onze HR software je bij. Niet alleen door heel veel administratieve rompslomp uit handen te nemen, maar ook door de groei van je medewerkers te stimuleren. Leg alle opleidingen, certificaten en beoordelingen vast in de HR software en laat medewerkers via het Werknemerloket zoeken naar passende trainingen door de integratie met boekingsplatform Edubookers. Groeien doe je samen.

HR software - groei
HR software - startpagina

Veiligheid en efficiency gegarandeerd.


Het opbouwen en onderhouden van personeelsdossiers van je medewerkers is van groot belang. In deze personeelsdossiers staan veel privacy gevoelige gegevens. Met HR software van Loket.nl ben je er zeker van dat alle digitale personeelsdossiers goed beveiligd zijn en voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Deze personeelsdossiers zijn daarnaast ook altijd en overal online toegankelijk voor je medewerkers. Zo hebben zij met een druk op de knop hun arbeidsovereenkomst of aanvraagformulier voor een opleiding bij de hand dankzij deze handige HR software.

Veelgestelde vragen over HR software

Met HR software maak je het mogelijk om alle personeelzaken gemakkelijk te regelen in één applicatie. Je HR administratie wordt hiermee op elke plek en op elk moment toegankelijk en blijft altijd overzichtelijk. Denk hierbij aan personeelsdossiers, maar ook aan het bijhouden van verlof. Je hebt zo altijd inzichtelijk wie wanneer aanwezig is. 

Maak je al gebruik van software voor salarisadministratie, dan is HR software daar een mooie aanvulling op. Naast je salarisadministratie documenteer je hiermee ook je HR-administratie op één plek. Dit zorgt voor inzicht en overzicht. Je personeelsdossiers staan hierin netjes bij elkaar, je kunt niets kwijtraken en hebt belangrijke gegevens altijd inzichtelijk. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld verlof. Door dit met HR-software bij te houden in plaats van in bijvoorbeeld Excel creëer je overzicht voor jezelf, leidinggevenden en je medewerkers.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure