HRM systeem
van Loket.nl

Een eenvoudige tool om al je HR
processen te regelen

HRM systeem - Loket.nl

Vertrouwd door 350+ accountantskantoren en 120.000 werkgevers in Nederland

Klantervaring Van Oers met Loket.nl
Klantervaring Jumbo met Loket.nl
Klantervaring SMB Willems met Loket.nl
Klantervaring BDO met Loket.nl
Klantervaring Alfa met Loket.nl

Eén eenvoudige HRM oplossing

Dankzij het HRM systeem van Loket.nl kan iedereen aan de slag met HR. Een moderne manier van verlofregistratie. Het indienen van een declaratie met of zonder een foto van het bonnetje. De digitale ondertekening van een arbeidscontract. En aangezien het volledig online is en beschikbaar is op elk apparaat, kun je dit overal moeiteloos bijhouden.

Geen discussies meer met je medewerkers over het aantal vakantiedagen die nog over zijn of de status van een ingediende declaraties. Iedereen heeft toegang en inzicht tot de persoonlijke gegevens.

Voordelen van een HRM systeem

Aandacht voor je medewerkers. Niet het proces.


Het HRM systeem van Loket.nl zit vol met functies die je dagelijks helpen om volledig inzicht te hebben in je medewerkers. Je hebt de beschikking over krachtige HR tools zoals verlof, ziekte, declaraties, opleidingen en digitale dossiers. Met signalen en taken word jij herinnerd aan acties die je moet ondernemen of belangrijke gebeurtenissen rondom je medewerkers. Dit loopt uiteen van een verjaardag tot aan het aflopen van een tijdelijk contract en van een openstaande verlof aanvraag tot aan de verloopdatum van een opleiding. Niets zal je meer ontgaan.

HRM Systeem - aandacht voor medewerkers
Salarisadministratie software - flexibel

Alle personeels- gegevens. Op één plek in het HRM systeem.


Met het personeelsdossier kun je alle documenten van en voor je medewerkers overzichtelijk structureren. Een arbeidscontract genereer je met een druk op knop. Om het vervolgens digitaal te ondertekenen en voor een digitale handtekening voor te leggen aan je medewerker. Ook wordt er rekening gehouden met wettelijk bewaartermijnen voor de verschillende documentcategorieën.

Jij en je medewerkers kunnen overal makkelijk bij. Waar je ook bent, alle documenten staan netjes bij elkaar op één plek.

Verlof. Overzichtelijk georganiseerd.


Wij geloven dat technologie pas goed werkt als iedereen het kan gebruiken. Daarom heeft het HRM systeem van Loket.nl een verlofregistratie die het voor iedereen kinderlijk eenvoudig maakt om het verlof bij te houden en aan te vragen. Met de verlofkalender heb je als leidinggevende vervolgens ook nog direct inzichtelijk wie wanneer vakantie heeft en zo zie je dus in één oogopslag of je een verlofaanvraag kan goedkeuren i.v.m. de bezetting.

HRM Systeem - Verlofregistratie
HRM Systeem - declareren

Simpel en snel. Digitaal declareren.

Heeft een medewerker overuren gemaakt of een lunchafspraak gehad met een klant? Dit soort declaraties kan de medewerker zelf snel en eenvoudig indienen via zijn app. Vul de overuren in of maak een foto van het bonnetje en declareer het digitaal in het HRM systeem. Na akkoord door de manager, teamleider of ondernemer wordt het direct meegenomen in de salarisadministratie. Dat bespaart jou veel tijd en kansen op fouten.

Veelgestelde vragen over HRM systeem

Een HRM systeem helpt jou als ondernemer om HR zaken op orde te krijgen. Van het bijhouden van verlof, het goedkeuren van declaraties tot het aanbieden van een arbeidscontract dat digitaal kan worden ondertekend. 

Met een goed HRM systeem orden je je HR zaken gemakkelijk en heb je alle belangrijke gegevens bij elkaar. Geen Excel-bestanden of briefjes meer voor verlofaanvragen of declaraties die kunnen kwijtraken. Daarnaast kun je medewerkers ook inzicht geven waardoor onduidelijkheid en discussies verleden tijd worden.

Door medewerkers toegang te geven tot hun eigen gegevens binnen het HRM systeem geef je hen volledig inzicht in hun verlofsaldo en aanvragen, maar ook in de status van declaraties. Daarnaast kunnen zij hun contract inzien en loonstroken en jaaropgaven downloaden.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure