Loket.nl Insider bijeenkomst

Donderdag 6 juni 2024 – 13:30 – 18:30 uur

Wil jij met ons meedenken?

Tijdens Insider bijeenkomsten nemen wij je mee in de ontwikkelingen van de applicatie. En vanzelfsprekend zijn we benieuwd naar jouw mening. Wil jij graag met ons meedenken? Meld je dan aan voor de Insider bijeenkomst op donderdag 6 juni. Na afloop van het inhoudelijke programma staat er natuurlijk weer een hapje en drankje klaar! 

Insider bijeenkomst 2023
Insiders Loket.nl

Praktische informatie

Om optimaal met elkaar te kunnen sparren, is er een maximum aantal deelnemers. Als je jezelf hebt aangemeld via het onderstaande formulier ontvang je allereerst een bevestigingsmail. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvang je van ons een mail met de laatste praktische informatie. Stem intern met je collega’s goed af wie van het kantoor deelneemt aan deze sessie. Mocht je onverhoopt niet meer kunnen? Meld jezelf dan af door een mail te sturen naar communicatie@loket.nl. Op die manier kunnen we een andere gebruiker de mogelijkheid geven om aan te sluiten. 

Ja, ik meld me aan voor de Insider bijeenkomst

6 juni 2024

Inloop: 13:30 – 14:00 uur
Programma: 14:00 – 17:00 uur
Borrel en eten: 17:00 – 18:30 uur

Helaas, het maximum aantal aanmeldingen is bereikt. Wil jij graag een plek op de reservelijst? Dat kan. Stuur een e-mail naar communicatie@loket.nl