Loket.nl Insider bijeenkomst

Donderdag 1 juni 2023

Wil jij meedenken over ontwikkelingen?

Tijdens Insider bijeenkomsten nemen wij je mee in de ontwikkelingen van de applicatie. En vanzelfsprekend zijn we benieuwd naar jouw mening. Het is dan ook een interactieve sessie, waar jouw inbreng erg welkom is. Wil jij graag met ons meedenken? Meld je dan aan voor de Insider bijeenkomst op donderdag 1 juni. Ook deze keer wordt het weer een feestelijke editie bij ons in Tilburg. Het reguliere programma zal zoals gewoonlijk tussen 14:00 en 17:00 uur plaatsvinden, maar je hebt de mogelijkheid je aan te melden voor een lunchsessie vooraf en / of een hapje eten achteraf.

Loket.nl Insider bijeenkomst
Loket.nl Insider bijeenkomst

Praktische informatie

Om optimaal met elkaar te kunnen sparren, is er een maximum aantal deelnemers. Als je jezelf hebt aangemeld via het onderstaande formulier ontvang je allereerst een bevestigingsmail. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvang je van ons een mail met de laatste praktische informatie. Stem intern met je collega’s goed af wie van het kantoor deelneemt aan deze sessie. Mocht je onverhoopt niet meer kunnen? Meld jezelf dan af door een mail te sturen naar communicatie@loket.nl. Op die manier kunnen we een andere gebruiker de mogelijkheid geven om aan te sluiten. 

Nieuw: lunchsessie met koppelpartijen

Voorafgaand aan de Insider bijeenkomst organiseren we dit keer voor het eerst een lunchsessie met koppelpartijen. Shiftbase (personeelsplanning) en 2Xplain (cao) geven een inspirerende sessie waarin ze laten zien hoe zij, samen met Loket.nl, kunnen inspelen op de behoeftes van jouw klant. Deze sessie start om 12:30 uur onder het genot van een verzorgde lunch. In een uur word je bijgepraat zodat je op tijd kunt aansluiten bij het reguliere programma.

Luuk Vogels in gesprek met Insiders - Loket.nl Insider bijeenkomst

Ja, ik meld me aan voor de Insider bijeenkomst

1 juni 2023

Helaas, het maximum aantal aanmeldingen is bereikt. Wil jij graag een plek op de reservelijst? Dat kan. Stuur een e-mail naar communicatie@loket.nl