Loket.nl Insider bijeenkomst

Donderdag 9 november 2023 – 13:00 – 18:30 uur

Wil jij met ons meedenken?

Tijdens Insider bijeenkomsten nemen wij je mee in de ontwikkelingen van de applicatie. En vanzelfsprekend zijn we benieuwd naar jouw mening. Wil jij graag met ons meedenken? Meld je dan aan voor de Insider bijeenkomst op donderdag 9 november. 

Ook deze keer wordt het weer een feestelijke editie bij ons in Tilburg. We starten namelijk met een inspirerende en energieke sessie van niemand minder dan spreker Carlijn Hermes. Carlijn neemt ons mee in deze snel veranderende wereld én de meerwaarde (en valkuilen) van technologie. Daarnaast deelt ze quickfixes waarmee jij direct aan de slag kunt gaan als het gaat om een ‘healthy digital lifestyle’. Vol inspiratie gaan we vervolgens met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen en ontwikkelingen. En na afloop staat er uiteraard weer een heerlijk hapje en drankje klaar!

Insider bijeenkomst 2023
Insider bijeenkomst 2023

Praktische informatie

Om optimaal met elkaar te kunnen sparren, is er een maximum aantal deelnemers. Als je jezelf hebt aangemeld via het onderstaande formulier ontvang je allereerst een bevestigingsmail. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvang je van ons een mail met de laatste praktische informatie. Stem intern met je collega’s goed af wie van het kantoor deelneemt aan deze sessie. Mocht je onverhoopt niet meer kunnen? Meld jezelf dan af door een mail te sturen naar communicatie@loket.nl. Op die manier kunnen we een andere gebruiker de mogelijkheid geven om aan te sluiten. 

Ja, ik meld me aan voor de Insider bijeenkomst

9 november 2023

Inloop: 13:00 – 13:30 uur
Programma: 13:30 – 17:00 uur
Borrel en eten: 17:00 – 18:30 uur

    Blijf je na het programma nog gezellig met ons eten? Een mooi moment om bij te kletsen met elkaar, onder het genot van een lekker hapje en drankje.