Loket.nl Insider bijeenkomst

Donderdag 3 november 14:00 – 18:30 uur

Wil jij meedenken over ontwikkelingen?

Tijdens Insider bijeenkomsten nemen wij je mee in de ontwikkelingen van de applicatie. En vanzelfsprekend zijn we benieuwd naar jouw mening. Het is dan ook een interactieve sessie, waar jouw inbreng erg welkom is. Jij bent immers gebruiker van de applicatie. Wil jij graag met ons meedenken? Meld je dan aan voor de Insider bijeenkomst op donderdagmiddag 3 november. Ook deze keer wordt het weer een feestelijke editie bij ons in Tilburg. Het programma zal zoals gewoonlijk tussen 14:00 en 17:00 uur zijn, maar we sluiten af door gezellig samen een hapje te eten (als dit past in je agenda uiteraard). 

Loket.nl Insider bijeenkomst
Loket.nl Insider bijeenkomst

Wat kun je verwachten?

Om optimaal met elkaar te kunnen sparren, is er een maximum aantal deelnemers. Als je jezelf hebt aangemeld via het onderstaande formulier en hebt aangegeven of je gezellig met ons een hapje mee eet, ontvang je allereerst een bevestigingsmail. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvang je van ons een mail met de laatste praktische informatie. Stem intern met je collega’s ook goed af, wie van het kantoor deelneemt aan deze sessie. Mocht je onverhoopt toch niet meer kunnen? Meld jezelf dan netjes af door een mail te sturen naar info@loket.nl. Op die manier kunnen we een andere gebruiker de mogelijkheid geven om aan te sluiten. 

Ja, ik meld me aan voor de Insider bijeenkomst

3 november 14:00 – 18:30 uur (programma inclusief eten)

    Blijf je na het programma nog gezellig met ons eten? Een mooi moment om bij te kletsen met elkaar, onder het genot van een lekker hapje en drankje.
  • Eet je met ons mee en moeten we echt ergens rekening mee houden als het gaat om een allergie of een dieet? Vul het dan in dit veld in, dan proberen we er rekening mee te houden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.