pop

1 april:
Integratie van social media in Werknemerloket.nl

De privacy van alle gegevens in Loket.nl
heeft de hoogste prioriteit binnen
onze organisatie.

Veiligheid. Kwaliteit. Beschikbaarheid

Veiligheid:

Vanzelfsprekend wordt alle data van Loket.nl versleuteld verzonden, via met SSL-certificaten beveiligde verbindingen. Daarnaast hebben wij firewalls opgenomen in de infrastructuur. Dagelijks voeren wij een veiligheidsscan uit met McAfee Secure, waarvan het resultaat zichtbaar is op de inlogpagina. Loket.nl maakt gebruik van Managed Security Monitoring waarbij een gerenommeerde Nederlandse security partner 24/7 al het netwerkverkeer van Loket.nl inspecteert op verdachte activiteiten die tot schade kunnen leiden. Al onze beveiligingsmaatregelen, waaronder de jaarlijkse penetratietesten en de Managed Security Monitoring, zijn onderdeel van de halfjaarlijkse ISAE 3402 audit.

Kwaliteit:

Kwaliteit is voor Loket.nl van groot belang. Al in 2007 ontvingen wij van BDO een SAS70-verklaring type II. In 2010 werd Loket.nl, als aanbieder van een online applicatie voor personeel- en salarisadministratie, als één van de eersten in Nederland ISAE 3402 type II gecertificeerd. Met deze certificering geven het management van Loket.nl en de certificerend accountant aan dat de dienstverlening van Loket.nl betrouwbaar en ‘in control’ is.

Beschikbaarheid:

De beschikbaarheid en responstijd van Loket.nl meten wij op geautomatiseerde wijze, iedere minuut vanuit tien verschillende locaties over de hele wereld. Loket.nl wordt gehost vanuit twee Nederlandse datacenters. Indien het ene datacenter niet beschikbaar is, dan is het andere datacenter volledig in staat de benodigde capaciteit te leveren. Daarmee is Loket.nl redundant uitgevoerd. Door gebruik te maken van Nederlandse datacenters, garanderen wij de opslag van gegevens in Nederland.

Online Salaris en Personeel

Apps voor werkgever, managers en medewerkers

Met de handige Werkgeverloket en Werknemerloket app maakt Loket.nl het voor alle partijen mogelijk om op elk gewenst moment onderdeel uit te maken van het administratieve proces. Iedereen bepaalt waar, wanneer en hoe ze hun gegevens raadplegen of muteren. Als ondernemer bepaal je welke informatie voor medewerkers wel en niet toegankelijk is.

Voor medewerkers is het prettig als ze zelf belangrijke informatie kunnen opzoeken en verlof kunnen aanvragen. Voor ondernemers is het handig als medewerkers meer zelfredzaam zijn. Aan alle kanten voordelen met de Werkgeverloket en Werknemerloket app.

Online salaris en personeel