Jouw salariskennis voor 2022 up-to-date voor maar €220

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Naar de Nationale Salarisdag voor maar €220

Salaris Vanmorgen organiseert ook dit jaar weer de Nationale Salarisdag. Een dag waarin je een update én upgrade krijgt van je salariskennis voor het aankomende jaar. Zo kun je je al tijdig voorbereiden op wat je voor 2022 te wachten staat. Deelname aan het congres mogen wij als hoofdsponsor van Salaris Vanmorgen heel voordelig aanbieden door gebruik van onze kortingscode. Verderop in dit artikel vind je hoe dit werkt.

Data en locaties Nationale Salarisdag 2021

De Nationale Salarisdag vindt op 2 december 2021 online plaats, zo kun je vanaf je eigen werkplek, of dit nu op kantoor of thuis is, de complete Nationale Salarisdag volgen. Ga je toch liever voor een fysieke bijeenkomst? Dan hebben wij leuk nieuws: er zijn namelijk nog tickets beschikbaar voor de editie in Tilburg, en die vindt plaats bij ons op kantoor op 23 november. Mocht je niet in de buurt wonen en toch graag gaan voor het fysiek bijwonen van het congres? Dan kun je ook nog terecht op in Bunnik, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle. Data en locaties kun je terugvinden via de link onderaan. Let op: de tickets voor de fysieke edities gaan erg hard. Er is een maximum van 50 deelnemers.

nationale salarisdag

PE-punten

Bij een groep groter dan 25 deelnemers (zeer waarschijnlijk voor alle edities) krijg je 55 NIRPA punten.

Programma Nationale Salarisdag 2021

Het programma bestaat uit maar liefst zeven plenaire sessies waarin alle wijzigingen die het vak te wachten staan besproken worden. Ook de onderwerpen die nu veel spelen komen aan bod. De sessies zijn interactief, wat door de kleinschaligheid ook gewaarborgd kan worden. Direct contact met de spreker is dus mogelijk!

Korting Nationale Salarisdag 2021

Zie jij dit wel zitten en wil je graag tickets bestellen? Dat kan via ons met een hele mooie korting van €100,-. Hierdoor wordt de prijs van het online event slechts €220,- en van de fysieke events €295,-. Klik op onderstaande link en gebruik de code SVLOK21 om jouw tickets met korting aan te schaffen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.