Jouw oude software is noggeld waard.

Jouw oude software is nog geld waard.

Loket.nl ontvangt opnieuw Keurmerk Zeker-OnLine Salaris

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Het is niet verrassend dat salarisprofessionals bij uitstek de beroepsgroep vormen die werken met vertrouwelijke en persoonlijke gegevens. Om de HR- en salarisadministratie goed uit te voeren, gebruik en bewaar je namelijk persoonsgegevens. De bescherming van deze gegevens is dan ook een belangrijk aspect. Uit het Trendonderzoek 2021 van het NIRPA kwam naar voren dat salarisprofessionals zich in toenemende mate bewust zijn van het belang van privacy en dataveiligheid binnen hun organisatie én de daarbij behorende risico’s. Verklaringen voor deze toename kunnen onder andere de vele aandacht voor cyberincidenten en een toenemende zorg rondom het beveiligen van de thuiswerkomgeving zijn. Het gebruikmaken van een veilige HR- en salarisapplicatie kan hierbij al erg helpen. Maar hoe weet je dan dat een applicatie veilig is? Een keurmerk als Zeker-OnLine toont aan dat een applicatie aan alle normen voldoet op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit. Bij Loket.nl zijn we dan ook trots dat we dit jaar opnieuw het keurmerk Zeker-OnLine Salaris ontvangen hebben.

Als eerste en enige applicatie voor salaris en HR nam Loket.nl in 2018 voor het eerste jaar het keurmerk Zeker-Online Salaris in ontvangst. Ook dit jaar is Loket.nl weer de enige applicatie voor salaris en HR die het keurmerk in ontvangst mag nemen. Als keurmerkhouder bewijzen we daarmee dat er voldaan wordt aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit.

Kijk de inspiratiesessie ‘Een veilige HR- en salarisadministratie’ terug

Ben je benieuwd hoe software als Loket.nl kan bijdragen aan de informatiebeveiliging én welke zaken je intern nog meer goed onder de loep moet nemen voor een veilige HR- en salarisadministratie? Bekijk dan de inspiratiesessie ‘Een veilige HR- en salarisadministratie’ terug wanneer het jou uitkomt.

Onafhankelijke toetsing

Met het Keurmerk Zeker-OnLine geven we bij Loket.nl aan in control te zijn. Deze externe en onafhankelijke toetsing maakt voor iedereen inzichtelijk of er aan alle eisen op het gebied van security voldaan wordt. Met het keurmerk kunnen onze klanten ook laten zien dat ze met een veilige HR- en salarisapplicatie werken en dat is van groot belang voor werkgevers.

Meer lezen over de oorsprong van het keurmerk Zeker-OnLine en waarom we het bij Loket.nl zo belangrijk vinden om keurmerkhouder te zijn? Klik hier.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

inruilweken demo
pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.