Keurmerk Zeker-OnLine

Het keurmerk voor de meest betrouwbare en veilige online diensten op de markt

Keurmerk Zeker-OnLine

Loket.nl
De eerste online applicatie voor salaris en HR dat voldoet aan de strenge normen.

Het Keurmerk Zeker-OnLine is een oorspronkelijk initiatief van de Belastingdienst in samenwerking met ECP om kwaliteitsgarantie te bieden. Veelal wordt de 3402 certificering ook wel gezien als een teken dat een pakket veilig en betrouwbaar is. Dat klopt echter niet, want de certificering zegt namelijk nog niets over de norm waaraan de dienst op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid moet voldoen. Zeker-Online is daarentegen echt gericht op de veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit. Getoetst door een onafhankelijk en extern auditteam en gebaseerd op richtlijnen van het NCSC (Nationaal Cyber Security Centre).

Zeker-OnLine uitreiking
Zeker-OnLine uitreiking
Zeker-OnLine uitreiking
Zeker-OnLine uitreiking

Zeker-OnLine garandeert

Veiligheid

Veilig & Betrouwbaar

Zekerheid

Juridische zekerheid

Onafhankelijke beoordeling

Onafhankelijke beoordeling

Over Keurmerk Zeker-OnLine

Zeker-OnLine heeft als doel om online dienstverlening veiliger te maken voor gebruikers. Dit doen ze door onafhankelijke en transparante toetsing van online diensten zoals boekhoudprogramma’s, portals, salarissoftware en hosting-providers.

In veel van deze online diensten -en met name ook de salaris- en HR-software- worden privacy gevoelige persoonsgegevens vastgelegd. Veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit is hierbij van cruciaal belang, want: wat als er persoonsgegevens van jouw medewerkers op straat komen te liggen? Of wat als je aan het eind van de maand jouw medewerkers niet kunt verlonen, omdat de applicatie niet beschikbaar is?

Loket.nl is als eerste salaris- en HR-applicatie keurmerkhouder van Zeker-OnLine. Hiermee bewijst Loket.nl dat er voldaan wordt aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit. Een veilige applicatie, altijd en overal beschikbaar.

Meer over veiligheid & Loket.nl?

  • Waarom veiligheid bij ons zo hoog in het vaandel staat.
  • Alles rondom salaris en personeel in een overzichtelijke applicatie.
  • Koppelingen met meer dan 75 veelgebruikte applicaties.

Lees meer in de brochure!

Download de brochure!