Keurmerk Zeker-OnLine

Loket.nl, de eerste online applicatie voor salaris en HR dat voldoet aan de strenge normen.

Het Keurmerk Zeker-OnLine is een oorspronkelijk initiatief van de Belastingdienst in samenwerking met ECP om kwaliteitsgarantie te bieden. Zeker-Online is gericht op de veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit. Getoetst door een onafhankelijk en extern auditteam en gebaseerd op richtlijnen van het NCSC.

Loket.nl enige met keurmerk zeker-online salaris

Zeker-OnLine garandeert

Loonadministratie - Overstappen naar Loket.nl

Veilig & betrouwbaar

Salarisadministratie - Overstappen naar Loket.nl

Juridische zekerheid

Salarisadministratie - Overstappen naar Loket.nl

Onafhankelijke beoordeling

Over Keurmerk-Zeker OnLine

Zeker-OnLine heeft als doel om online dienstverlening veiliger te maken voor gebruikers. Dit doen ze door onafhankelijke en transparante toetsing van online diensten zoals boekhoudprogramma’s, portals, salarissoftware en hosting-providers. In veel van deze online diensten -en met name ook de salaris- en HR-software- worden privacy gevoelige persoonsgegevens vastgelegd. Veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit is hierbij van cruciaal belang, want: wat als er persoonsgegevens van jouw medewerkers op straat komen te liggen?

Zeker-OnLine 2
Zeker-OnLine 3

Eerste keurmerkhouder

Loket.nl is als eerste HR- en salarisadministratie software keurmerkhouder van Zeker-OnLine. Hiermee bewijst Loket.nl dat er voldaan wordt aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit. Een veilige applicatie, altijd en overal beschikbaar.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure