Kijk onze inspiratiesessies terug wanneer jij wil!

De afgelopen maanden heb je weer aan kunnen sluiten bij onze inspiratiesessies over uiteenlopende onderwerpen uit het HR- en salarisvak. Deze maand verzorgen we, vanwege de jaarovergang en drukke januarimaand, geen live inspiratiesessie. Gezien de enthousiaste reacties over de vorige sessies, bieden we je wel graag de mogelijkheid om de inspiratiesessies van de afgelopen maanden terug te kijken.

Hieronder kun je per inspiratiesessie de link vinden om de sessie terug te kijken wanneer je wil. Uiteraard komt er binnenkort wel weer een nieuwe live inspiratiesessie aan. Over het onderwerp en de precieze datum en tijdstip informeren we je later.

De inspiratiesessies op een rij

Bekijk hieronder welke inspiratiesessies je terug kunt kijken.

1. Inspiratiesessie Een veilige HR- en salarisadministratie

Om de HR- en salarisadministratie uit te voeren, gebruik en verwerk je persoonsgegevens van medewerkers. Denk maar eens aan adressen en bankrekeninggegevens. Het is natuurlijk erg belangrijk dat gegevens als deze niet op straat komen te liggen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je HR- en salarisadministratie helemaal veilig en AVG proof is ingeregeld? En hoe kan slimme HR-software daarbij ondersteunen? Loket.nl collega’s Jan Bollen en Sofie Nuijten nemen je mee in praktische tips en mogelijkheden van HR- en salarissoftware.

Inspiratiesessie Loket.nl terugkijken

2. Inspiratiesessie Belangrijke wetswijzigingen HR en salaris 2022

Van de stijging van het minimumloon, tot de thuiswerkvergoeding en het (gedeeltelijk) betaalde ouderschapsverlof: in onze Inspiratiesessie Belangrijke wetswijzigingen HR en salaris 2022 praten Loket.nl collega’s Igor Timmermans en Simone Vissers je bij over de verschillende wetswijzigingen op het gebied van HR en salaris die in 2022 ingaan.

3. Inspiratiesessie Een gestroomlijnd proces van het inzetten van medewerkers tot de verloning

Tijdens deze inspiratiesessie ontdek je hoe het plannen van personeel, registreren van gewerkte uren en uitbetalen van salarissen efficiënt en eenvoudig ingericht kan worden. Hierbij zoomen Loket.nl collega’s Luuk Vogels en Sofie Nuijten in op een koppeling tussen Loket.nl en plannings- en tijdregistratiesystemen.

We houden je uiteraard op de hoogte over de eerstvolgende inspiratiesessies via onze nieuwsbrieven en social.