Diana van der Meer over Loket.nl

“Handmatig uren invoeren is tegenwoordig zo ouderwets.”

Zo’n 10 jaar geleden maakte Diana van der Meer kennis met Loket.nl. Op dat moment was ze werkzaam als Salarisadviseur bij Bloemendaal Ruigrok. “Onze manager daar was heel vooruitstrevend en wilde over op een online salarissoftware”, vertelt Diana. Door de overstap naar Loket.nl konden diensten richting klanten uitgebreid worden. “Daar hebben we toen echt flinke stappen in gemaakt.”

“Loket.nl verkoopt geen praatjes”

Na heel wat jaren ervaring opgedaan te hebben met de applicatie bij Bloemendaal Ruigrok, heeft Diana een implementatie met Loket.nl gerealiseerd bij een kleiner administratiekantoor. “Erg leuk om te doen! Toen het eenmaal stond, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.” Diana kwam te werken als HR en Salarisadviseur bij een kantoor dat voor de salarisadministratie gebruik maakte van een andere online salarissoftware dan Loket.nl. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik Loket.nl toen echt gemist heb. Als verwerker is het heel vervelend om de hele tijd naar ‘zandlopertjes’ te moeten kijken. Daar word je niet blij van! De administratie moet zo min mogelijk tijd kosten.” Nu Diana verschillende salarissoftwarepakketten heeft kunnen vergelijken, is ze een nog grotere ‘Loket.nl-fan’ geworden dan ze al was. “Loket.nl verkoopt geen praatjes, maar vertelt alleen wat er echt allemaal kan in de applicatie. De snelheid is enorm en de foutkans is minimaal! Ja, ik vind het echt een super pakket.”

Een afgewogen keuze

Sinds augustus 2016 is Diana werkzaam bij Amace Financial Support als HR Adviseur. “Amace wilde in die periode de keuze maken voor een nieuwe salarissoftware. In oktober 2016 is, na alle voors en tegens van verschillende pakketten afgewogen te hebben, de keuze gemaakt voor Loket.nl.” Diana was toen natuurlijk al helemaal thuis in de applicatie, maar haar collega’s maakten er voor het eerst kennis mee. Ze merkt inmiddels dat ook haar collega’s besmet zijn met het ‘Loket.nl-virus’. “Zij komen erachter hoe handig en snel het allemaal werkt.” Door het gebruik van koppelingen wordt er bij Amace ook veel tijd bespaard. “We gebruiken bijvoorbeeld L1NDA voor horecaklanten. Gewerkte uren komen hiermee automatisch in Loket.nl terecht. Handmatig uren invoeren is tegenwoordig zo ouderwets.”

Echt bereikbaar

Naast de werking van de applicatie, is Diana ook heel tevreden over de bereikbaarheid van de medewerkers van Loket.nl. “Soms moet je snel verder kunnen als je ergens tegenaan loopt. Als ik dan contact opneem met de helpdesk, word ik snel en vriendelijk verder geholpen.”

Alle voordelen en functionaliteiten? Download de brochure

Loket.nl de betrouwbare keuze van meer dan
250 accountantskantoren in Nederland en 100.000 werkgevers

HLB Den Hartog & Sporthuis Pim Doesburgmichel-van-der-velden-2