Marlou Kwakkel over Loket.nl en de koppeling met ShiftBase

“Het werkt altijd”

Al ruim 10 jaar werkt Marlou Kwakkel, Senior Salarisadviseur bij KroeseWevers met Loket.nl. “In al die jaren is Loket.nl heel erg gegroeid. De basis is natuurlijk de salarisverwerking, dat moet ook gewoon goed zijn bij een salarispakket. Bij Loket.nl kan ik daar volledig op vertrouwen. Het is duidelijk, overzichtelijk en werkt altijd.” Naast die salarisadministratie komen er ook steeds meer HR-mogelijkheden en koppelingen met Loket.nl beschikbaar. “Onze klanten maken met name gebruik van de verlofmodule en digitale dossiervorming. Dit is natuurlijk in combinatie met het Werknemerloket. Nu ook de vernietigingstermijnen gekoppeld zijn aan de digitale werknemerdossiers heb je daar helemaal geen omkijken meer naar. Super fijn.” Dat Marlou over het algemeen heel positief is over Loket.nl, blijkt wel. “Anders werk je er natuurlijk niet zo lang mee”, zegt ze lachend.

Mooie kansen

Iemand die al zo’n lange tijd met een applicatie werkt voor de dagelijkse werkzaamheden, gaat vanzelf ook meedenken waar nog ruimte is voor verbetering. En met input van gebruikers maak je uiteindelijk de applicatie steeds een stukje beter. “Ik zie zeker ook nog mooie kansen voor Loket.nl. Van mij zou bijvoorbeeld de presentatie van bepaalde termen en mogelijkheden van HR-modules in de applicatie nog wat meer gericht mogen worden op werkgevers en werknemers”, zegt Marlou.

Erg enthousiast over de koppeling met ShiftBase

Dat Loket.nl zo goed investeert in de koppelmogelijkheden vindt Marlou een groot pluspunt. En voor haar springt ShiftBase er echt uit als roosterpakket. “Wij kregen een aantal jaar geleden het verzoek van een klant om een roosterpakket aan te schaffen en te koppelen aan Loket.nl. We hebben toen demo’s gekregen van verschillende roostersystemen en op basis daarvan is de keuze gemaakt voor ShiftBase. Daar werken we nu inmiddels twee jaar mee”, vertelt Marlou. Met ShiftBase kan een onderneming gemakkelijk personeelsplanningen maken, gewerkte uren registreren en de personeelsadministratie doen. “Het is een heel eenvoudig en overzichtelijk pakket. En waar ik ook echt heel enthousiast over ben, zijn de korte lijnen met de mensen van ShiftBase. Ze zijn heel flexibel en denken altijd met ons mee. Ik vind het echt een aanrader!”

Alle voordelen en functionaliteiten van Loket.nl? Download de brochure

Loket.nl de betrouwbare keuze van meer dan
250 accountantskantoren in Nederland en 100.000 werkgevers

Heidi Hamelinck