HLB Van Daal

"Het grote voordeel is dat je online kunt samenwerken"

Klantverhaal Loket.nl - HLB van Daal - Richard ten Have

Wie is HLB Van Daal?
HLB Van Daal is gevestigd in Waalwijk, Amsterdam, Dongen, Den Bosch, Gemert, Schijndel, Uden en Valkenburg. Met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. De 250 professionals kennen de dynamiek van het Brabantse, Limburgse en Amsterdamse MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliënten. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscaal- en bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Van Daal gespecialiseerd in Corporate Finance, Legal, Business Innovation, HRM-vraagstukken en Challenge & Control.

Deel via

Klantverhalen > HLB Van Daal

Een aantal jaren geleden overwoog HLB Van Daal de overstap te maken naar een ander pakket voor de salarisadministratie. Een van de redenen was het gebruik van verschillende pakketten binnen deze accountants- en belastingadviesorganisatie. “We wilden naar één salarispakket en namen een aantal pakketten in beraad. Al snel werd duidelijk dat Loket.nl kon bieden wat we op onze wensenlijst hadden staan. De salarisengine van Loket.nl is erg goed en als het gaat om performance, dan springt de applicatie er echt uit. Dat heeft voor ons mede de doorslag gegeven”, aldus Richard ten Have, Manager HRM advies bij HLB Van Daal.

Efficiencyslag

Een team van specialisten binnen de afdeling HLB Van Daal | HR-Services is eind 2015 gestart met het conversietraject en ruim een jaar later waren alle klanten over op Loket.nl. De organisatie heeft daarmee een gigantische efficiencyslag gemaakt. “Het grote voordeel is dat je online kunt samenwerken. De uitwisseling van gegevens gebeurt allemaal digitaal. Die eenvoud in combinatie met de verschillende tools in Loket.nl, zoals de verlofmodule, en de begeleiding van onze adviseurs zorgen ervoor dat de werkgever zorgeloos kan ondernemen”, vertelt Richard enthousiast.

Het grote voordeel is dat je online kunt samenwerken. De uitwisseling van gegevens gebeurt allemaal digitaal.

Klanten gericht adviseren

Door de efficiencyslag heeft HLB Van Daal | HR-Services de handen vrij gekregen om nog meer in contact te treden met klanten en hen gericht te adviseren. “Loket.nl heeft technische koppelingen met veel verschillende systemen. Door deze koppelingen met klanten te bespreken, heb je meer te bieden dan alleen een salarispakket. ‘De wereld van Loket.nl’ is dan ook een sterk wapen om overzichtelijk te krijgen welke koppelingen interessant zijn voor welke branche.”

De foutkans is minimaal

Richard was een van de leden van de projectgroep ‘Automatisch verwerken’. Leden van deze projectgroep hebben meegedacht over de realisatie van het automatisch verwerken van loonstroken in Loket.nl. “Dit is voor ons een belangrijke functionaliteit, waar we wederom ontzettend veel efficiency voordelen in zien. Als straks de collectieve verloningen ook automatisch kunnen, houd je meer tijd over voor andere zaken. Wanneer alles automatisch gaat, kan dat bij sommigen ook de vraag oproepen: gaat het dan wel altijd goed? Daar maak ik me bij Loket.nl geen zorgen om. Heb je alles goed ingericht? Dan is het echt een betrouwbare applicatie! Kijk bijvoorbeeld naar de terugwerkende kracht mutaties. Je kunt het als salarisadministrateur achteraf controleren, maar je vindt geen fouten. En dat is een fijne gedachte!”

Een voortrekkersrol op het gebied van veiligheid

Voordat HLB Van Daal | HR-Services overstapte op Loket.nl is de veiligheid van de applicatie goed onder de loep genomen. “Veiligheid heeft steeds meer de nadruk. Daarom ben ik zo blij dat Loket.nl daar zoveel aandacht aan besteed. Wij vinden veiligheid voor onze klanten een belangrijk aspect. Loket.nl vervult wat dat betreft een voortrekkersrol op het gebied van veiligheid”, aldus Richard. “Ik ben blij dat we de keuze voor Loket.nl gemaakt hebben. Naast de applicatie ben ik heel tevreden over het contact met de accountmanagers van Loket.nl. Met een vraag kunnen we altijd bij hen terecht én je proeft de Brabantse gemoedelijkheid.”

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure