Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Horlings Nexia

“Blijf klanten intensief informeren over de mogelijkheden”

Klantverhaal Loket.nl - Horlings - Kees Visser

Wie is Horlings Nexia?
Een alert accountants- en belastingadvieskantoor heeft meer in huis dan alleen kennis van zaken. Bij Horlings Nexia zitten ze bovenop de laatste ontwikkelingen en dagen elkaar voortdurend uit om nóg betere oplossingen voor klanten te vinden.

Deel via

Klantverhalen > Horlings Nexia

Horlings Nexia Accountants & Belastingadviseurs werkt al een geruime tijd met Loket.nl. “Door de overstap hebben we ontzettend veel tijdwinst kunnen realiseren. Dat komt onder andere door het collectief verlonen en dat onze klanten zelf mutaties kunnen uitvoeren”, vertelt Kees Visser, Vennoot bij Horlings Nexia. “De tijd die je dan overhoudt, kun je goed inzetten voor andere zaken. Je kunt klanten bijvoorbeeld veel beter en gerichter adviseren.”

Klanten proactief benaderen

Om klanten te informeren over de mogelijkheden van Loket.nl, moet je het volgens Kees niet bij ‘een paar keer vertellen’ laten. “Blijf klanten intensief informeren over de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de verlofmodule. Door alleen informatie over de mogelijkheden te verzenden, kun je er niet vanuit gaan dat de klant voldoende is geïnformeerd en daardoor de applicatie intensiever gaat gebruiken. Daarvoor moet je klanten proactief blijven benaderen en laten zien hoe ze verschillende functionaliteiten kunnen gebruiken.”

Daarnaast is het belangrijk dat je als kantoor je klanten op de hoogte houdt van relevante ontwikkelingen van Loket.nl. “Sinds kort is bijvoorbeeld het Werknemerloket vernieuwd. Dat is een mooi contactmoment. Wij brengen dit dan ook onder de aandacht door het bericht standaard te plaatsen onderaan de mails richting klanten. Soms zijn er ook ontwikkelingen die voor bepaalde klanten zo interessant kunnen zijn, dat we persoonlijk contact opnemen om het met hen te bespreken”, aldus Kees.

Door de overstap hebben we ontzettend veel tijdwinst kunnen realiseren.

Alles in één

Horlings Nexia koppelt Loket.nl voor veel klanten met andere applicaties. “Onze klanten werken bijvoorbeeld veel met tijdregistratiesystemen. Die zijn erg geschikt voor werkgevers die te maken hebben met oproepkrachten of parttimers.” Volgens Kees is het verstandig om klanten regelmatig te adviseren welke systemen mogelijk aantrekkelijk zijn om mee te koppelen. “Klanten die nog niet met Loket.nl werken, maar waarvan we weten dat ze wel systemen gebruiken waarmee Loket.nl te koppelen is, benaderen we ook. Wij vertellen aan hen dat het systeem te koppelen is met Loket.nl en dat ze op die manier alles in één hebben.”

“De toegankelijkheid van de applicatie is heel groot, de snelheid is goed en de interface werkt erg prettig”, vertelt Kees tevreden.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure