“Als accountantskantoor moet je gewoon met een veilig pakket werken”

Klantverhaal

New Vision Groep

Wie is New Vision Groep?
Een accountant die méér levert dan alleen de jaarcijfers? Dat is New Vision Groep! Bij New Vision vinden ze twee dingen belangrijk. Als eerste willen ze dat jouw cijfers helemaal kloppen. Daar doen ze nog een schepje bovenop. Die kloppende cijfers gebruiken, zodat jij sneller kan beslissen.

Deel via

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Michel van der Velden, Belonings- en HR Adviseur bij de New Vision Groep, is in 1999 begonnen bij DEMAC Accountants / Consultants B.V. In 2014 maakte DEMAC de overstap naar Loket.nl. “Toen we overstapten hebben we rigoureus de keuze gemaakt om klanten niets meer op papier te verstrekken. Denk bijvoorbeeld aan loonstroken”, vertelt Michel. Daarnaast zijn alle werkgevers in één maand overgezet op Loket.nl. “Dat was natuurlijk een hele grote stap, waarvan we ook wel eens te horen kregen: is dit wel verstandig?” Achteraf bleek het een goed keuze. “Klanten moesten in het begin wennen dat ze niets meer op papier van ons kregen. Nu wordt het echter gezien als een voordeel. Als iemand bijvoorbeeld zijn jaaropgave kwijt is, kan deze in no-time opgespoord worden in Loket.nl. Daar staat alles geordend en veilig opgeslagen. Dat zorgt voor tevreden klanten!”

Samen verder

Vanaf 1 januari 2017 zijn DEMAC Accountants / Consultants en SKH Accountants en Adviseurs samen gegaan onder de naam New Vision Groep. “Bij DEMAC maakten we gebruik van Loket.nl, bij SKH werd er gebruik gemaakt van een ander pakket. Vanaf het moment dat we samen verder gingen, was al snel duidelijk dat we naar één salarispakket wilden. We hebben toen weloverwogen gekozen voor Loket.nl!”

Toen we overstapten hebben we rigoureus de keuze gemaakt om klanten niets meer op papier te verstrekken.

Waarom gekozen voor Loket.nl?

“Veiligheid is tegenwoordig een hot item in verband met datalekken en de AVG. Als accountantskantoor moet je dan ook gewoon met een veilig pakket werken. En dat is Loket.nl zonder enige twijfel. Dit communiceren wij ook richting onze klanten, want voor hen is het van groot belang dat alle gegevens veilig opgeslagen staan”, vertelt Michel tevreden.

Michel geeft aan erg te spreken te zijn over de snelheid van Loket.nl. De salarisverwerking duurt hooguit een paar seconden. “Het is allesbehalve fijn als je een hele tijd moet wachten tijdens het verwerken van salarissen. Sommige administrateurs gaan in die tijd wat anders doen, maar dat is niets voor mij. Multitasken gaat me aardig goed af, maar toch echt niet als ik met de salarisverwerking bezig ben! Daarom ben ik zo blij met Loket.nl.”

“Een werknemer kan zelf op ieder moment verlof aanvragen”

Vooral voor grotere klanten zijn, volgens Michel, de koppelmogelijkheden en HRM-modules van het HRM systeem erg interessant. “Wij gebruiken Dyflexis voor heel veel tankstations. Dit systeem wordt ingezet voor de personeelsplanning. En daar kunnen achteraf de gewerkte uren uitgehaald worden. Die uren komen vervolgens automatisch in Loket.nl. De organisatie heeft daardoor geen omkijken meer naar het registreren van werktijden.”

De verlofmodule wordt door klanten van New Vision veel gebruikt. “Werkgevers zien de verlofmodule echt als meerwaarde. Een werknemer kan zelf op ieder moment verlof aanvragen en dit hoeft alleen nog geaccepteerd of afgewezen te worden door de werkgever. Dat scheelt veel tijd.” Het is voor kantoren belangrijk om regelmatig over deze mogelijkheden te communiceren richting werkgevers. “We kregen een tijd terug van een klant de vraag of er een Excel-bestand beschikbaar is waarin ze het verlof bij kunnen houden, want ze gebruikten nu nog een verlofkaart. Deze werkgever was dus niet op de hoogte van de verlofmodule.” Daar liggen mooie kansen voor kantoren.

Betrokken bij ontwikkelingen

Michel vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen van Loket.nl. Hij is dan ook graag aanwezig bij Loket.nl Insider bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen betrokken klanten meedenken over functionaliteiten die nog niet af zijn. “Je kunt tijdens zo’n bijeenkomst echt meediscussiëren. Het is vaak makkelijk om achteraf te roepen dat jullie het misschien anders hadden moeten doen. Nu heb je zelf ook echt inspraak en begrijp je beter waarom sommige keuzes gemaakt worden”, vertelt Michel.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.