Westerveld en Vossers

“Waarom zou je dubbel werk doen?”

Klantverhaal Loket.nl - Westerveld en Vossers - Rogier Hoftijzer

Wie is Westerveld en Vossers?
Westerveld en Vossers kan je van dienst zijn vanuit een breed aanbod van disciplines. Ze onderhouden het contact met je via een vast contactpersoon. Hij of zij kent je bedrijf en de branche en bouwt een vertrouwensrelatie op. Per discipline is er ook een vast aanspreekpunt.

Deel via

Klantverhalen > Westerveld en Vossers

Westerveld en Vossers heeft zo’n twee jaar geleden de overstap gemaakt naar Loket.nl. “De voornaamste reden was dat we een webbased oplossing zochten. We wilden echt meer online. Dat was de insteek. Loket.nl bood precies waar wij naar op zoek waren”, vertelt Rogier Hoftijzer, Fiscaal jurist en Vennoot bij Westerveld en Vossers. Rogier geeft aan dat de overgang van Unit4 naar Loket.nl geruisloos is gegaan.  “Dat komt omdat we de overgang gespreid gedaan hebben. Klanten merkten er weinig van.”

Grote tevredenheid

Rogier is zeer tevreden over Loket.nl. “Wat betreft het aantal klanten zijn we tot op heden stabiel gebleven, maar meer automatisering betekent dat er minder manuren nodig zijn voor hetzelfde werk.” Op deze manier kun je tijd overhouden voor andere dingen. Westerveld en Vossers organiseert voor de klanten regelmatig kleinschalige sessies om het gebruik van Loket.nl uit te leggen. Zo krijgen de klanten ook wat meer feeling met de applicatie en kunnen ze hun vragen stellen.

Wat betreft het aantal klanten zijn we tot op heden stabiel gebleven, maar meer automatisering betekent dat er minder manuren nodig zijn voor hetzelfde werk .

Interessante koppelmogelijkheden

Rogier geeft aan de koppelmogelijkheden binnen Loket.nl erg interessant te vinden. “Wij realiseren nu voornamelijk koppelingen in de zorgsector. De koppeling met TactiPlan, een planningssysteem, werkt echt super. Werknemers kunnen bijvoorbeeld zelf hun uren invoeren. Dat scheelt veel tijd. Waarom zou je dubbel werk doen?” Over de koppeling waarmee loonjournaalposten automatisch verwerkt worden in de administratie is Rogier ook erg tevreden. “Dit scheelt enorm veel tijd. De loonjournaalpost staat er altijd in als hij klaar is. Het is heel fijn dat dit allemaal geautomatiseerd is.” Soms hoort Rogier anderen wel eens zeggen: “Het kost me maar vijf minuten per administratie. Dat valt wel mee.” Rogier denkt hier echter anders over: “Tel al die vijf minuten eens bij elkaar op. En bekijk dat eens voor een jaar. Dan schrik je. Hoe fijn is het als het allemaal automatisch kan?”

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure