ENK

Financieel, Koppelingen

Software van Enk is ontwikkeld voor bedrijven die actief zijn in de bouwbranche. Door middel van onze software kan een gebruiker het gehele project van calculatie naar offerte, via [...]

PersoneelsSysteem

Koppelingen, Planning

Met PersoneelsSysteem kunt u online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en uw personeelsadministratie beheren.

GearSoft

Data-analyse, Koppelingen, Rapportage

De software van GearSoft vormt een verlengstuk op uw salarispakket en is bij uitstek geschikt (en bedoeld) om snel een volledig inzicht te krijgen in uw onderliggende administraties op basis van [...]

SecureLogin

Koppelingen, Planning

Eenvoudig, snel en veilig toegang tot uw online applicaties. SecureLogin is hèt online bureaublad voor administratie- en accountantskantoren.

Tactiplan

Koppelingen, Planning

TactiPlan is hét complete programma voor de personeelsplanning. Planning, verlof en urenregistratie zijn geïntegreerd in een flexibel en eenvoudig systeem.

Eijsync Personeelsplanner

Koppelingen, Planning

Eijsync Personeelsplanner is hét complete personeelssysteem: personeelsplanning software met geïntegreerde urenregistratie.

Yuki

Financieel, Koppelingen

Yuki is een boekhoudplatform waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met automatische documentherkenning, een portaal voor klantcommunicatie en controletools om het [...]

MONI

Data-analyse, Financieel, Koppelingen, Rapportage

Naast volledige ondersteuning op de gebieden hardware en software krijgen ondernemers met MONI een persoonlijke controller en businesscoach.

Analys.io

Data-analyse, Financieel, Koppelingen

Analys.io signaleert advieskansen met slimme geautomatiseerde analyses die leiden tot meer en betere advieskansen. De monitoring wordt afgestemd op individuele klanten.

Tamigo

Koppelingen, Planning, Tijdregistratie

Tamigo maakt het planningsproces weer leuk en zorgt ervoor dat je loonkosten binnen budget blijven. Iedere maand worden de uren, toeslagen, vakantie-uren, etc. netjes naar Loket gestuurd.