visma logo
Flexibiliteit en inzicht in administratieve software
Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het MKB en de semi-publieke sector in Nederland. Naast AccountView en Talent & Salaris bevat het portfolio Mamut One, Visma Severa, Visma.net en diverse andere SaaS-applicaties. Hiermee biedt Visma Software Loket.nl en andere bedrijven een solide basis en/of geïntegreerde oplossing voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en salarisverwerking. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naargelang behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen.

 

AccountView Business is de oplossing voor de accountant die flexibiliteit en inzicht van zijn administratieve software eist. Met deze meest complete basisuitvoering van AccountView richt je jouw administratiepakket geheel naar eigen inzicht in. Hierdoor kun je altijd op de voor u efficiëntste manier werken. Bovendien integreer je het eenvoudig met je urenregistratie en relatiebeheer om zodoende over volledige managementinformatie te beschikken. AccountView Business kent standaard vijf tot een onbeperkt aantal gelijktijdig werkende gebruikers.

Wat biedt deze koppeling
Gebruikers van deze koppeling kunnen loonjournaalposten rechtstreeks ophalen in Accountview.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen. Visma heeft ruim 5000 medewerkers en meer dan 340 000 klanten.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Atrea

Met Atrea beschik je over een geautomatiseerd systeem voor tijdregistratie, toegangscontrole, HRM en absentiemanagement.

WorkForce Pro

WorkForce Pro is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsplanningen en het registreren van gewerkte uren.

Syntrus Achmea

Syntrus Achmea voert de administratie voor circa 50 pensioenfondsen.