visma logo

AccountView: Flexibiliteit en inzicht in administratieve software

Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het MKB en de semi-publieke sector in Nederland. Naast AccountView en Talent & Salaris bevat het portfolio Mamut One, Visma Severa, Visma.net en diverse andere SaaS-applicaties. Hiermee biedt Visma Software Loket.nl en andere bedrijven een solide basis en/of geïntegreerde oplossing voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en salarisverwerking. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naargelang behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen.

 

AccountView Business is de oplossing voor de accountant die flexibiliteit en inzicht van zijn administratieve software eist. Met deze meest complete basisuitvoering van AccountView richt je jouw administratiepakket geheel naar eigen inzicht in. Hierdoor kun je altijd op de voor u efficiëntste manier werken. Bovendien integreer je het eenvoudig met je urenregistratie en relatiebeheer om zodoende over volledige managementinformatie te beschikken. AccountView Business kent standaard vijf tot een onbeperkt aantal gelijktijdig werkende gebruikers.

Wat biedt de koppeling met AccountView?

Gebruikers van deze koppeling kunnen loonjournaalposten rechtstreeks ophalen in Accountview.

Type Koppeling

Webservice

Over Visma Software

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen. Visma heeft ruim 5000 medewerkers en meer dan 340 000 klanten.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Bekijk ook eens

App van de maand

Heilbron

Profiteren van een prettige korting op zowel je basis- als aanvullende verzekering. Daarnaast profiteer je van o.a. persoonlijk advies en een 24/7 bereikbare helpdesk met zorgspecialisten van Heilbron.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)