Alure

Alure: Het automatiseren van de volledige backoffice eenvoudig en betaalbaar

Innolan kan met het softwarepakket Alure de volledige backoffice van accountants, administratiekantoren en (fiscale) adviespraktijken van ieder formaat eenvoudig en betaalbaar automatiseren. Innolan heeft zich gespecialiseerd in de financiële branche, en is zelfs marktleider voor office management oplossingen is in de accountancy branche, dit betekent dat alle onderdelen toegespitst zijn op financiële toepassingen – en dus direct bruikbaar. CRM, tijdregistratie, facturering, documentmanagement, planning en boekhouding: het is allemaal mogelijk. Bovendien is het pakket zo ontwikkeld dat aangifte-, rapportage-, payroll- of bijvoorbeeld scansoftware van andere aanbieders vrijwel altijd eenvoudig kan worden gekoppeld.

Wat biedt de koppeling met Alure?

Alle gegevens van de werkgever worden door middel van een webservicekoppeling vanuit Alure CRM bijgewerkt in Loket.nl.

Single Sign On via X-Portal: Met Single Sign On hebben cliënten en medewerkers via jouw eigen portaal in één keer toegang tot alle online diensten van Loket.nl.

Type Koppeling

CSV en Single Sign On

Over Innolan

Innolan is een gespecialiseerdefullservice software- en dienstenleverancier. Onze kennis en ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van ICT- oplossingen is vooral gericht op het management van organisaties in de zakelijke dienstverlening. Innolan specialiseert zich al circa 30 jaar lang op accountants- en administratiekantoren. Innolan maakt sinds 2008 onderdeel uit van Wolters Kluwer, marktleider in fiscale en financiële diensten.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Alure in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Alure

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Pinkweb