alure logo
Het automatiseren van de volledige backoffice eenvoudig en betaalbaar
Innolan kan met het softwarepakket Alure de volledige backoffice van accountants, administratiekantoren en (fiscale) adviespraktijken van ieder formaat eenvoudig en betaalbaar automatiseren. Innolan heeft zich gespecialiseerd in de financiële branche, en is zelfs marktleider voor office management oplossingen is in de accountancy branche, dit betekent dat alle onderdelen toegespitst zijn op financiële toepassingen – en dus direct bruikbaar. CRM, tijdregistratie, facturering, documentmanagement, planning en boekhouding: het is allemaal mogelijk. Bovendien is het pakket zo ontwikkeld dat aangifte-, rapportage-, payroll- of bijvoorbeeld scansoftware van andere aanbieders vrijwel altijd eenvoudig kan worden gekoppeld.
Wat biedt deze koppeling
Alle gegevens van de werkgever worden door middel van een webservicekoppeling vanuit Alure CRM bijgewerkt in Loket.nl.

 

Single Sign On via X-Portal: Met Single Sign On hebben cliënten en medewerkers via jouw eigen portaal in één keer toegang tot alle online diensten van Loket.nl.

Type Koppeling
CSV en Single Sign On
Over het bedrijf achter deze koppeling
Innolan is een gespecialiseerdefullservice software- en dienstenleverancier. Onze kennis en ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van ICT- oplossingen is vooral gericht op het management van organisaties in de zakelijke dienstverlening. Innolan specialiseert zich al circa 30 jaar lang op accountants- en administratiekantoren. Innolan maakt sinds 2008 onderdeel uit van Wolters Kluwer, marktleider in fiscale en financiële diensten.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

VerzuimSignaal

VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter.

ATPS

Een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van je cao- en bedrijfsreglementen.