Analys.io

Analys.io: Efficiënter werken en optimaal adviseren

Analys.io is de applicatie voor data-analyse en klantmonitoring in het MKB. Slimme geautomatiseerde analyses signaleren advieskansen en andere gebeurtenissen die leiden tot meer en betere contacten met klanten. Via configureerbare alerts is de monitoring af te stemmen op individuele klanten en met de beschikbare analyses kunnen bestaande werkzaamheden efficiënter worden uitgevoerd.

Wat biedt de koppeling met Analys.io?

  • Ontsluiting van loonresultaten, journaalposten en vaste gegevens voor zover benodigd voor analyses en alerts.
  • Volledig geautomatiseerde controles op de kwaliteit van administraties en fiscale risico’s of kansen zoals bijvoorbeeld de werkkostenregeling.
  • Dashboards over alle administraties heen voor direct inzicht in bijzonderheden per cliënt.

Type Koppeling

Webservice

Over Analys.io

Analys.io vindt haar oorsprong in de accountancy. Het team heeft ruime ervaring in de openbare praktijk waardoor de applicatie voortdurend mee evolueert met actuele ontwikkelingen. Gebruikerswensen kunnen snel vertaald worden naar technische oplossingen en worden toegevoegd aan de applicatie.

Prijzen van deze software

De kosten voor het gebruik van Analys.io bedragen €2,- per administratie per maand.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Analys.io in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, financiele & dienstverlening, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Analys.io

  • Nieuwe rij toevoegen
  • Nieuwe rij toevoegen

Bekijk ook eens

App van de maand

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
KidsvisionYuki